Mūzika
2020. gada 18. maijs, 12:27

Noklausies - pašmāju puiši “Carnival Youth” latviešu valodā ieraksta “Mumiy Troll” dziesmu

Jauns.lv

Grupa “Carnival Youth” klausītājiem nodod dziesmu “Vasara bez internetiem”, kas ir leģendārās Krievijas grupas “Mumiy Troll” pērn izdotās dziesmas "Лето без интернета" latviskā versija.

“Rakstīt jaunu mūziku ir ļoti interesants process, bet tik pat aizraujoši ir savā aranžijā pārveidot kādu citu skaņdarbu, ko līdz šim daudz nebijām darījuši,” stāsta grupas dalībnieks Roberts Vanags.

Dziesmas tekstu latviešu valodā atdzejojis Jānis Šipkēvics juniors, grupa pārspēlēja dziesmas skaņu celiņus, “ieliekot tajā kādu svaigu odziņu un pievelkot dziesmu mazliet tuvāk tam, ko varētu saukt par mūsu,  “Carnival Youth” skanējumu. Tomēr centāmies neiziet no rāmjiem un palikt visai tuvu oriģinālajai skaņu paletei", atklāj grupa.

Dziesmas miksu veicis Gatis Zaķis, kas ir producējis visus “Carnival Youth” albumus un strādājis arī ar grupu “Mumiy Troll”, “tādēļ viņš lieliski varēja savienot kopā šīs abas muzikālās planētas, kas, it kā tik atšķirīgas, riņķo ap vienu un to pašu zvaigzni”, piebilst Vanags.

Grupas "Carnival Youth" koncerts "Hanzas peronā"

Sestdien, 23. novembrī,"Hanzas peronā" savu koncertu aizvadīja populārā grupa "Carnival Youth". Rīgas koncertā piedalījās arī īpašā viešņa - 17 gadus ...

gallery icon
125

Dziesmas pirmatskaņojums grupas izpildījumā notiks trešdien, 20. maijā, “Carnival Youth” digiKoncerta “Reconnected” ietvaros.