Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Mārtiņš Rītiņš reiz Borisa Jeļcina maltītei slepus piešāvis šnabīti
foto: publicitātes (Valdis Kauliņš)
Mārtiņš Rītiņš.
Slavenības

Mārtiņš Rītiņš reiz Borisa Jeļcina maltītei slepus piešāvis šnabīti

Jauns.lv

Viesojoties kanāla "360TV" raidījumā "Rezervēts", kas pie skatītājiem nonāks jau šovakar, populārais pavārs Mārtiņš Rītiņš pastāstījis, kā reiz, gatavojot maltīti Krievijas pirmajam prezidentam Borisam Jeļcinam, sorbetam piešāvis nedaudz šnabīti.

Mārtiņš Rītiņš reiz Borisa Jeļcina maltītei slepus...

Savukārt citas lielvaras līderis - ASV prezidents Džordžs Bušs - pēc mielasta personīgi pateicies šefpavāram un uzaicinājis viņu uz Balto namu, atklāj Rītiņš. Iespēju viņš arī izmantojis, Baltajā namā paviesojies un pat pastaigājies ar Buša suni.

Armanda Tripāna sarunu ar vienu no Latvijas populārākajiem pavāriem Mārtiņu Rītiņu varēs lūkot raidījumā “Rezervēts” trešdien, 13. maijā, plkst. 21:05, kanālā "360TV".

Labu Apetîti 2008/9. Bioloìiskâs saimniecîbas Droði vesels saimniece Valentîna Uzare audzç dârzeòus, kurus izmanto restorâna Vincents ðefpavârs Mârtîòð Rîtiòð

Mārtiņam Rītiņam - 70! Šefpavāra sabiedriskā dzīve bildēs

Viņa profesija esot bezjēdzīga, jo tāpat visu “izkakājot ārā”. Hipijs, kuru reiz tiesāja par zālītes pīpēšanu. Profesijā ir viņš un tad pārējie. Barojis Jeļcinu un zupā piešāvis šņabi, bet no Buša Baltā nama nočiepis šokolādi. Savā bēru mielastā liks mocīties pavāriem, jo galdā būs jāliek vārna. Viņš neizprot ēdienu blogerus – nu kā gan var mācīt tas, kam nav zināšanu? Veģetārietis un tomēr slepkava virtuvē. Viņš nespēj izrunāt vārdu Makdonalds. "Arsenal" fans, kurš pazīst cilvēkus teju katrā augstākajā sabiedrībā arī Holivudā. Viņš nevar sev piedot aiziešanu no sava mūža darba un ģimenes. Viņš akli noticēja tiem, kas solīja nonest zvaigznes un beigās piekrāpa. Tās ir viņa lielākās sāpes. Sēdēdams uz sliedēm apturējis vilcienu un spējis radīt teicienus, kura ir Latvijas folklora. Pensionārs, kuram dzimšanas dienā ir pilns dārzs ar cilvēkiem, bet tikai daži no viņiem ir draugi un daudzi tādi vēlētos būt. Lūk, tāds ir Mārtiņš Rītiņš.

Mārtiņa Rītiņa 70 gadu jubilejas svinības.

Mārtiņa Rītiņa 70 gadu jubilejas svinības

Šefpavāra Mārtiņa Rītiņa 70 gadu jubilejas svinības "Hanzas peronā" 2019. gada 19. oktobrī.