foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: šovu zvaigzne Magone vēršas pie faniem ar neparastu lūgumu
TV
2020. gada 12. maijs, 10:12

VIDEO: šovu zvaigzne Magone vēršas pie faniem ar neparastu lūgumu

Jauns.lv

Raidījuma “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Šutoviene allaž izcēlusies ar košu un pamanāmu ģērbšanās stilu – gan izejot sabiedrībā, gan šiverējot pa māju un apdarot saimniecības darbus.

Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon
64

Tā, piemēram, savas dzejas grāmatas prezentācijā viņa uzmirdzēja debeszilā tērpā ar ziedu motīviem, kas papildināts ar koši elegantu matu rotu, bet viņas teiciens “dizains ģerevņa”, kuru sieviete bieži lieto, runājot par savu mājas tērpu, jau izpelnījies plašu rezonansi Magones fanu vidū.

Nu realitātes šova jaunākajā sērijā kas pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks šovakar, Magone, uzlikusi galvā zīda lakatiņu, kājās apāvusi svītrainas zeķes, bet mugurā uzmetusi krēmkrāsas mētelīti, demonstrēs aktuālākās stila tendences un ar neparastu lūgumu vērsīsies pie saviem faniem un atbalstītājiem: “Ja cilvēki vērtē, nu tad izsakieties. Droši rakstiet man personīgi un iesakiet, kāda krāsa un apģērbs man piestāv, es ļoti priecāšos," saka košā Magone.

Tāpat dzejniece neslēpj, ka viņai, darbojoties pa māju, prioritāte apģērba izvēlē noteikti ir tā ērtums un siltums. “Es no malas neredzu, man ir silti, ērti, un tas man ir galvenais,” saka allaž dzīvespriecīgā sieviete.