Mūzika
2020. gada 7. maijs, 12:19

Noklausies - Māris Grigalis ar jaunu dziesmu atbild uz jautājumu, kāds tad īsti rīt būs laiks

Jauns.lv

TV3 laika ziņu apskatniekam Mārim Grigalim mūzika nav sveša lieta - Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolā viņš apguvis klavierspēli, lieliski pārvalda perkusijas, bet to, ka Māris labi dzied, skatītāji pārliecinājās 2007. gadā, kad Grigalis tandēmā ar aktrisi Veroniku Plotņikovu uzvarēja TV šovā ”Divas zvaigznes”. Taču, izrādās, ka laika ziņu vecis arī pats komponē!

Laikā, kad koncerti un pasākumi nenotiek, radošajām personībām ir daudz brīva laika, lai radītu ko jaunu. To pierādījis arī Māris Grigalis, kurš šajā pavasarī piedāvā pašsacerētu dziesmu savā izpildījumā “Laika ziņas”.

Kā atzīst Māris pats, populārākais jautājums, ko viņam visbiežāk uzdod ikdienā, ir: "Kāds būs laiks?" Tad nu atbilde ir atspoguļota viņa jaunajā dziesmā ar Guntara Rača vārdiem.

Māris atzīst, ka šī ir pirmā reize, kad viņa rakstītai melodijai kāds dzejnieks īpaši radījis vārdus, tad nu par to viņš ir pateicīgs Guntaram. Aranžēja un producēja skaņdarbu Gints Stankevičs, "Factory Sounds" studijā.

Māris vienmēr ir bijis muzikāls cilvēks - vēl pirms savas TV karjeras uzsākšanas viņš deviņdesmitajos muzicēja grupā "Decembris", kas spēlēja tolaik aktuālā synth-pop manierē.