foto: Publicitātes foto
Gluži bez Eirovīzijas šogad nepaliksim - koncertā godinās visas dziesmas, kam šogad vajadzēja piedalīties konkursā
Samanta Tīna
Mūzika
2020. gada 6. maijs, 10:04

Gluži bez Eirovīzijas šogad nepaliksim - koncertā godinās visas dziesmas, kam šogad vajadzēja piedalīties konkursā

Jauns.lv

16. maijā plkst. 22.00 pēc Latvijas laika – brīdī, kad Roterdamā vajadzēja sākties Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa lielajam finālam, skatītāji visā Eiropā un arī Latvijā varēs vērot īpašu šovu “Eirovīzija 2020: Eiropa staro!”. Bet pirms tam – kopā ar Tomu Grēviņu un Samantu Tīnu Latvijas Televīzijas skatītāji jau no plkst. 21.20 varēs noskaņoties tiešraidei no Nīderlandes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai arī konkurss pārcelts uz nākamo gadu, un valstu izvirzītie mūziķi ar tām dziesmām, kas radītas 2020. gada Eirovīzijai, uz skatuves šova tiešraidē kāpt nevarēs, koncerts “Eirovīzija 2020: Eiropa staro!” godinās visas dziesmas, kam vajadzēja izskanēt Roterdamas lielajā arēnā.

Šova mērķis ir vienot Eirovīzijas dalībniekus neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas, un pārsteigt ikvienu eiropieti, kurš šajā sarežģītajā laikā ir mājās. Šovā ieskanēsies visas dziesmas, kam šogad vajadzēja sacensties konkursā (tās neizskanēs pilnā garumā), konkursa dalībnieki būs sagatavojuši sveicienus visai Eiropai un visi kopā veidos 1997. gada Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājas "Katrina And The Waves" dziesmas "Love Shine a Light " izrādi. Skatītājus vakara gaitā sagaida arī pārsteigumi.

Samantas Tīnas emocijas pēc uzvaras "Supernovā"

65.Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā maijā Nīderlandes pilsētā Roterdamā Latviju šogad pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing", kas sestdienas vakarā ...

gallery icon
8

Šovu no Nīderlandes moderēs plānotie Eirovīzijas vadītāji – Šantala Janzena (Chantal Janzen), Edsīlija Romblija (Edsillia Rombley) un Jans Smits (Jan Smit). Pārraidi latviešu valodā komentēs un tulkos dīdžejs un raidījumu vadītājs Toms Grēviņš.

Savukārt pirms šova – plkst. 21.20 – Toms Grēviņš sarunā ar Samantu Tīnu vēlreiz “izstaigās” viņas ceļu līdz uzvarai “Supernovā”

To, vai Samanta Tīna nākamgad varēs pārstāvēt Latviju Eirovīzijā, Latvijas Televīzija izziņos Eirovīzijas koncerta norises nedēļā.

Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

gallery icon
100