Auzāns uzvar kā dāma, šovā "Izklausies redzēts" divi Jāņi Sproģi! AIZKULIŠU FOTO
Jānis Auzāns ir nepārspējams. Šoreiz šovā “Izklausies redzēts” atveidojot grupas “Blondie” solisti Debiju Hariju.
2015. gada 26. oktobris, 08:45

Auzāns uzvar kā dāma, šovā "Izklausies redzēts" divi Jāņi Sproģi! AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

Pēc šova “Izklausies redzēts” otrās sezonas piektā raidījuma līderos izvirzījies dziedātājs Jānis Auzāns, kurš ir vienīgais no astoņiem dalībniekiem, kas šovā uzvarējis jau otro reizi. Šoreiz viņam tas izdevās, iejūtoties sievietes tēlā – viņš attēloja grupas “Blondie” solisti Debiju Hariju.

Šova žūrijā kā ierasts bija Jānis Šipkēvics, aktieris Lauris Subatnieks un TV personība Jana Duļevska, kuriem pievienojās arī dziedātāja Liene Greifāne. Viņus saviļņoja gan jau pieminētais Jānis Auzāns, gan arī pārējie šova dalībnieki – aktrise Ieva Pļavniece bija kā Merlins Mensons, Andris Ābelīte atveidoja grupas “Bi 2” solistu Ļevu, dziedātāja Annija Putniņa bija teju perfekta Džūlija Endrūsa no filmas “Mūzikas skaņas”,  mūziķis Atis Zviedris atdarināja Leniju Kravicu, aktieris Kristaps Rasims pamatīgi uzkurināja publiku un pabaroja žūriju ar delikatesēm, atdarinot krievu aktieri Leonīdu Kuravļovu no filmas “Ivans Vasiļevičs maina profesiju”, dziedātāja Antra Stafecka atveidoja mūziķi Alanu Mailzu, savukārt Elza Rozentāle dziedāja Lielvārža āriju no rokoperas “Lāčplēsis” gluži kā slavenais tenors Jānis Sproģis. Īpaši saviļņojošs mirklis šovā bija, kad Elzai pievienojās un dziedāja arī pats Jānis Sproģis – šajā mirklī žūrijas pārstāvei Lienei Greifānei acīs pat sariesās asaras.

No visiem šiem priekšnesumiem žūrijai un pašiem dalībniekiem visvairāk patika seksīgā Debija Harija jeb Jānis Auzāns, otrā vieta tika Annijai Putniņai, bet trešais – Kristaps Rasims.


Kasjauns.lv/FOTO: Anete Janševica, Toms Norde (TV3)