foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
VIDEO: Olga Rajecka dod padomus, kā ārkārtas situācijā ietaupīt
Olga Rajecka.
Slavenības
2020. gada 28. aprīlis, 07:44

VIDEO: Olga Rajecka dod padomus, kā ārkārtas situācijā ietaupīt

Jauns.lv

Dziedātāja Olga Rajecka sarunu šovā “Starp mums runājot" padalījusies ar padomiem, kā ārkārtas situācijā iespējams ietaupīt.

Pa veikaliem Olga jau tāpat nav skraidījusi, iepirkšanos viņa katru dienu neveic un arī iepriekš nav veikusi. Bet Rajecka saka, ka ir arī citas lietas, uz ko tagad sanākot ietaupīt.

Tāpat dziedātāja atbildējusi uz jautājumu, kādi tad ir trīs galvenie noteikumi, lai ģimenē iztiktu bez strīdiem.

Viss sarunu šovs “Starp mums runājot" skatāms kanālā "STV Pirmā!" otrdienas vakarā. Raidījums pēc neliela pārtraukuma atgriežas ēterā ar jaunām sērijām, kur vadītāji sazvanīsies ar Olgu Rajecku, Gundegu Skudriņu un Nauri Brikmani.

Tik dažādā Olga Rajecka

Dziedātāja Olga Rajecka..

gallery icon
73

Lai arī pie skatītājiem “Starp mums runājot" nonāks nedaudz citādākā veidolā, raidījuma centrā nemainīgi būs sabiedrībā zināmas personības un aktuālākie notikumi viņu dzīvē. Izklaidējošā noskaņā šova vadītāji – Valdis Melderis, Daina Jāņkalne un Zane Vaļicka iesaistīsies virtuālās sarunās ar Latvijā iemīļotām personībām - mūziķiem, aktieriem, sportistiem. Kā viņi šajā brīdī jūtas? Ar ko nodarbojas, kā sevi uztur formā, kā piepilda savu ikdienu?

Sarunu šovs “Starp mums runājot” “STV Pirmā!” ekrānos skatāms jau desmito sezonu un tik daudziem kļuvis par neatņemamu otrdienas vakaru izklaidi – šo gadu laikā tas mājīgajā studijā uzņēmis simtiem Latvijā populāru un atpazīstamu personību, kuras šova vadītājiem uzticējušas nevienu vien jaunumu – gan par saderināšanos un gaidāmajām kāzām, dalījušies drosmīgās atklāsmes par attiecībām un iepazīšanos ar pretējo dzimumu, gan iedvesmojuši ar vērtīgiem padomiem un saviem profesionālās dzīves sasniegumiem.