foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: Žanis mīlestību pret šovu zvaigzni Magoni izgrebj gumijā
Magone, tīri apmierināta par vīra veikumu.
TV
2020. gada 27. aprīlis, 13:33

VIDEO: Žanis mīlestību pret šovu zvaigzni Magoni izgrebj gumijā

Jauns.lv

Klāt jauna nedēļa, kurā fanus atkal priecē notikumi Magones Šutovienes sētā. Kā liecina ieskats “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā, populārās šovu zvaigznes un dzejnieces vīrs Žanis savai sieviņai sarūpējis neaizmirstamu pārsteigumu – atzīšanos mīlestībā, kas iegravēta nekur citur kā automašīnas riepā.

Jau iepriekš Žanis skatītājus priecējis ar dažādām radošām izpausmēm – gan paša rokām no bērza gatavotu lūgšanu stūrīti istabā, gan no gumijas riepām izveidotu puķu podu un pat gulbi.

Tomēr nevienu veikumu nekad iepriekš nav rotājis Magones vārds. Nu tāds tapis, un Šutovu sētā lepni gozējas Žaņa mīlestības apliecinājums sieviņai – gumijas puķu pods, kur izgrebtas sirsniņas un uzraksts “Magone.”

“Nu, nezinu, pavasaris vai kā citādi, bet vecis grebj uz gumijas savu mīlestību. Nu smuki jau! Cilvēks domājis par mani,” par vīra veikumu priecājas Magone.

Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon
64