Slavenības
2020. gada 26. aprīlis, 07:00

Viktors Lapčenoks sagaidījis savu trešo mazbērnu un vēro viņu attālināti

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas estrādes leģendas Viktora Lapčenoka prieka avots šajā pandēmijas laikā ir 16. martā sagaidītais mazbērns, kuru dziedātājs paguvis lūkot uzreiz pēc piedzimšanas, taču tagad veselu mēnesi mazuļa apraudzīšana notiek attālināti.

70 fotokadri ar Viktoru Lapčenoku, kurus sen neesam redzējuši

Viktors Lapčenoks 2017. gada 16. janvārī svin 70. jubileju. Apsveicam!

gallery icon

„Tādi laiki pienākuši, manā mūžā vēl nepieredzēti. Visā pasaulē šis laiks ir vēl nebijis pārbaudījums visās dzīves jomās,” prāto Lapčenoks. Viņš žurnālam "Kas Jauns" pastāstījis, kā pavada savu ikdienu: „Mēs jau ar kundzi esam cita gadagājuma cilvēki. Uzturamies mājās, kad varam, padarām dārza darbus, kad ne, tad pa iekštelpām – skatāmies televīziju, ziņas un citas pārraides, arī filmas. Piesardzīgs es esmu ļoti, ievēroju visus noteikumus, lai pasargātu no šā vīrusa sevi un citus. Žēl, ka visa šā dēļ ar mazbērniņu netiekos, tikai redzu viņa attīstību attālināti, kad sazvanos ar viņa vecākiem. Žēl, ļoti žēl, ka nevaru paauklēt un apčubināt,” saka dziedātājs.

Viņš atklāj, ka šajos laikos kļuvis gana apdomīgs, un izstāsta, ka, dodoties uz veikalu, izstrādājis savu stratēģiju. „Lai izvairītos no lieliem cilvēku pūļiem, es uz veikalu dodos konkrētā dienas laikā, reizi nedēļā, esmu aprēķinājis, kad pircēju ir vismazāk. Tas ir dienas vidus. Piebraucu pie veikala autostāvietas un apskatos, cik tur automašīnu. Ja to ir daudz, saprotu, ka šajā veikalā man nav, ko darīt, un griežu auto riņķī un dodos uz citu veikalu, kur mazāk cilvēku,” pastāsta Lapčenoks.

Viktora Lapčenoka koncerts Kalnciema kvartālā

gallery icon

Citas ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!