Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Gribi filmēties kopā ar Leonardo di Kaprio un Robertu de Niro? Ir iespēja!
foto: ddp images/Capital Pictures / Vida Press
Trīs Holivudas leģendas - Roberts de Niro, Mārtins Skorsēze un Leonardo di Kaprio.
Kino

Gribi filmēties kopā ar Leonardo di Kaprio un Robertu de Niro? Ir iespēja!

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes Leonardo di Kaprio un Roberts de Niro piedāvā vienam laimīgajam tikt pie lomas režisora Mārtina Skorsēzes jaunākajā filmā.

Gribi filmēties kopā ar Leonardo di Kaprio un Robe...

Leonardo un Roberts savos "Instagram" kontos publiskojuši video, kurā atklāj, kā šāda iespēja realizējama. Lai pie tās tiktu, viņi lūdz ziedot fondam "All In Challenge", kas rūpējas par pārtikas sagādi amerikāņiem, kas koronavīrusa pandēmijas dēļ nonākuši trūcīgos apstākļos.

Un kāds, kas būs piedalījies šajā ziedošanas akcijā, tiks pie iespējas vienu dienu pavadīt ar Leonardo di Kaprio un Robertu de Niro filmēšanas laukumā, varēs piedalīties masu skatos un pat satikties ar režisoru Mārtinu Skorsēzi. Laimīgais tiks izlozēts, un - jo lielāka ziedojuma summa, jo lielāka iespēja satikt Holivudas zvaigznes.

Di Kaprio un De Niro būs redzami Skorsēzes jaunākajā filmā "Killers of the Flower Moon". "Ja esat kādreiz prātojuši, kā ir strādāt ar dižo Mārtinu Skorsēzi, šī ir jūsu iespēja," saka di Kaprio.

foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
De Niro un di Kaprio kopā jau ir filmējušies - piemēram, 1993. gada drāmā "This Boy's Life".
De Niro un di Kaprio kopā jau ir filmējušies - piemēram, 1993. gada drāmā "This Boy's Life".

Šādās labdarības akcijās, kurās ziedotājiem ir iespēja tikties ar slavenībām, iesaistījušās arī citas slavenības. Popmūzikas zvaigzne Džastins Bībers, kad beigsies pandēmijas laikā noteiktie ierobežojumi, solās aizlidot pie kāda fana vai fanes uz mājām un nodziedāt viņam vai viņai savu seno hitu "One Less Lonely Girl".

Kevins Hārts piedāvā piedalīties masu skatos viņa nākamajā filmā, kādam būs iespēja uzspēlēt golfu ar Džastinu Timberleiku vai Bilu Mareju, bet Metjū Makonehijs piedāvā kopā ar viņu ložā noskatīties Amerikāņu futbola līgas spēli.