Slavenības
2020. gada 16. aprīlis, 09:22

VIDEO: Žanna Dubska pārsteidz internetu ar seksīgu deju

Jauns.lv

Vai atpazīstat šo sievieti, kas kustas jestras mūzikas pavadībā? Protams, ka nē, - seju sedz maska, turklāt galvā ir kapuce. Liekas neticami, bet tā ir 61 gadu vecā pazīstamā stiliste Žanna Dubska, kas mājās sēdēšanas laikā itin aktīvi rosās sociālajā tīklā "TikTok".

Šis Dubskas video izpelnījies itin lielu sajūsmu vietējo tvitera lietotāju vidū, savukārt "TikTok" tam ir nedaudz vairāk par 10 tūkstošiem skatījumu un 274 "patīk" atzīmes. Pagaidām krietni vairāk lūkots un vēl labāk novērtēts (31,1 tūkstotis skatījumu) un 1736 "laiki") ir cits Dubskas video, kurā viņa piedalās šobrīd populārajā "spilvena izaicinājumā" un atrāda arī savu bērnības foto.

@zannadubska

Перезалив. ТикТок решил удалить🙃

♬ оригинальный звук - zannadubska

Ķīnā radītais sociālais tīkls "TikTok", kurā lietotāji dalās ar saviem muzikālajiem video, beidzamajos gados guvis milzu popularitāti. Gan 2018., gan 2019. gadā "TikTok" bija visvairāk lejuplādētā aplikācija "App Store".

Tāpat Dubska laiku īsina, sociālajā tīklā "Instagram" publiskojot dažādus video. Nesen, piemēram, ievietojusi video, kurā redzama, gultā guļam pavisam kaila. Un pievienojusi savu bērnu dienu foto, piebilstot, ka maz mainījusies - tāpat smaida joprojām.