TV
2020. gada 12. aprīlis, 10:12

TV spēlē ”Es mīlu Tevi, Latvija” šodien - tematisks Lieldienu raidījums ar Jakušonoku un Rajecku

Jauns.lv

Šodien TV3 piedāvās “Es mīlu Tevi, Latvija” īpašo Lieldienu raidījumu, kur skanēs skaļi smiekli, tiks izdziedātas sirsnīgākās latviešu melodijas un izdejoti ņiprākie danči!

Ieskats "Es mīlu Tevi, Latvija" jaunākajā raidījumā

Ieskats TV šova "Es mīlu Tevi, Latvija" 2020. gada 12. aprīļa raidījumā.

gallery icon
70

Valters Krauze uzsver, ka viņa komandā šoreiz ir dalībnieki, ar kuriem viņam daudz kas kopīgs, – grupas “Prāta vētra” menedžere un šova “X faktors” žūrijas dalībniece Aija Auškāpa, mūziķis un grupas “Labvēlīgais tips” dalībnieks Normunds Jakušonoks, mūziķe Katrīna Dimanta. Un kas visiem Valtera komandā ir kopīgs? To noskaidro, skatoties šovu!

foto: Publicitātes (F64)

Janas Duļevskas komandā būs grupas “Musiqq” dalībnieks un šova “X faktors” žūrijas dalībnieks Marats Ogļezņevs, Nacionālā teātra direktors Jānis Vimba un dziedātāja Olga Rajecka.

foto: Publicitātes (F64)

Vakara gaitā uzzināsi gan par Lieldienu tradīcijām un ticējumiem, gan smiesies no sirds  - kluso telefonu spēlē jautrība sitīs augstu vilni, stāstot stāstus par Lieldienu zaķi un olām! Tāpat arī noskaidrosi, ko nozīmē vecvārdi “dankars” un “bomītis”, un daudzus citus aizraujošus faktus par mūsu Latviju!

Ar muzikāliem priekšnesumiem sirsnīgākās latviešu dziesmas pavasarīgās noskaņās  priecēs iemīļotie mūziķi Jānis Zvirgzdiņš jeb Džulians, Jānis Kalniņš, Andris Grīnbergs, Valters Sprūdžs, Antra Kūmiņa, Kristīne Pastare un Mārtiņš Strods.