Slavenības
2020. gada 10. aprīlis, 17:22

Īpašs notikums! Jana Duļevska laimīgi skauj dēlu 17. dzimšanas dienā

Jauns.lv

10. aprīlī pirms 17 gadiem savu pirmdzimto dēlu Martinu pasaulē sagaidīja daiļā TV dīva Jana Duļevska un meiteņu elks hokejists Rodrigo Laviņš.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Martins izaudzis par staltu puisi, iet tēva pēdās un spēlē ledus hokeju, līdz ar to pašizolēšanās laikā ģimene pēc ilgu gadu pārtraukuma var būt kopā un nosvinēt viņa dzimšanas dienu. Sociālās saziņas tīklā "Facebook" Jana Duļevska dalās ar aizkustinošām saviļņojuma un apsveikuma rindām.

“10. aprīli iepriekšējos sešus gadus esam pavadījuši hokeja hallēs un autobusos - Rīgā, Helsinkos, Minskā, Pēterburgā... Un tā kārtīgi nosvinēt Martina dzimšanas dienu nav bijis iespēju... Hokejs, pārbraucieni, izšķirošas spēles, utt! Arī šogad & šobrīd Martins un Co jau spicētu slidu slieces ASV hokeja laukumos, ja ne pēkšņā situācijas maiņa! Bet tikai tagad saprotu, cik labi, jo varam būt kopā viņa saldajos 17!!! Martins ir sirds cilvēks, to nesaku tikai tādēļ, ka esmu viņa mamma. Viņš ir ļoti asprātīgs, attapīgs, vieds, ieturēts, komunikabls, mīļš un gaišs jaunais cilvēks! Kādai kādu dienu ļoooooooti paveiksies.... bet pagaidām tā esmu es. Mīlu Tevi, ļoti, Martiniņ!! Ļoti labu veselību un panākumus visās jomās!” raksta Jana Duļevska, klāt pievienodama sirsnīgu foto, kurā redzama, mīļi apskaujot jubilāru. Viņa arī norādījusi, ka foto autors ir jaunākais dēls Niklāvs Laviņš.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pirms septiņiem gadiem. Rodrigo Laviņš un Jana Duļevska ar dēliem Martinu (aizmugurē) un Niklāvu žurnāla “OK!” fotosesijā.

Jana Duļevska un Rodrigo Laviņš

gallery icon
8