foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kā paveicās! Gunda Vaivode mobilo telefonu uz auto jumta veiksmīgi aizvizina no Rīgas uz Jūrmalu
Muzikoloģe Gunda Vaivode rāda, ko ieraudzījusi prieka mirklī, izkāpjot no auto Mellužos – mobilais telefons no Rīgas brīnumainā kārtā ir atvizinājies uz auto!
Slavenības
2020. gada 10. aprīlis, 10:47

Kā paveicās! Gunda Vaivode mobilo telefonu uz auto jumta veiksmīgi aizvizina no Rīgas uz Jūrmalu

Jauns.lv

Muzikoloģe, "Latvijas Radio 3 - Klasika” direktore Gunda Vaivode soctīklos padalījusies ar amizantu, taču neticami veiksmīgu “aušības” pieredzi.

“Vai varat iedomāties, cik man šodien laimīga diena? Ar mobilo uz bagāžnieka vāka biju nobraukusi no Rīgas līdz Mellužiem! Acīmredzot telefonu biju uzlikusi uz jumta, kamēr noģērbu mēteli. Tur šis arī palika. Braucot gar “Depo”, dzirdam - troksnis. Noteicu: kaut kas nokrita, izklausās, ka mašīnas bagāžniekā. Nekāps tak uz trases ārā skatīties. Kad Mellužos apstājāmies pie draugiem, tad šis skats mani izbrīnīja, sasmīdināja un tagad raisa milzu pateicības jūtas. Ko es attālinātajā dzīvē bez telefona darītu?! Gan jau darītu. Bet bilžu un īsvestuļu būtu ļoti žēl...” pie fotogrāfijas, kur redzams mobilais telefons, kas no automašīnas jumta brauciena laikā nokritis uz mašīnas bagāžnieka, gadījumu apraksta pazīstamā muzikoloģe.

Komentārā pie šī ieraksta savā “aušības” pieredzē padalījusies arī aktrise Esmeralda Ermale, kura atklājusi: “Es reiz atbraucu uz Rīgu no Minhauzena muzeja dabas takas un konstatēju, ka telefona nav... domāju, kamēr izdomāju. Soliņš pie jūras, kur pavingroju! Jau tumsā braucu atpakaļ, ar lukturīti pa taku līdz jūrai- zem soliņa mans telefons uzticīgi gaida! Secinājums- toreiz reti ieskatījos telefonā.”