Ciemos pie Aigara Krēslas

Žurnāls "Kas Jauns" ciemos pie Aigara Krēslas 2019. gada septembrī.

gallery icon
32
Slavenības
2020. gada 10. aprīlis, 07:55

Aigars Krēsla cītīgi tecina bērzu sulas un šopavasar vairs nav viesmīlīgs

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Leģendārās grupas "Jumprava" mūziķis Aigars Krēsla kopā ar savu mīļoto sievieti Sandru saimnieko lauku viensētā Vidzemes augstienē. Te, protams, viņš uzturas arī pandēmijas laikā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pērn pāris pārcēlās no dzīves Rīgā uz Raunas pusi, kur iegādājās skaistu lauku viensētu. Mūziķis žurnālam "Kas Jauns" uzsver, ka dzīve laukos šobrīd ir labākais, kas var būt: „Te noteikti ir daudz mierīgāk nekā Rīgā. Līdz šim Raunas novadā nav arī neviens saslimis. Arī cilvēku pūļu te nav. Cilvēki nav ne spriedzē, ne satraukumā par notiekošo. Te jūtams miers. Cilvēkiem ir savi darāmie lauku darbi, nekas nav mainījies.”

Taujāts, kā paiet viņa ikdiena, Krēsla stāsta: „Arī es esmu visu dienu pa āru. Daru ikdienas darbus, jo, kā zināms, laukos vienmēr ir, ko darīt. Cītīgi tecinu bērzu sulas, esam aizņemti ar savu saimniecību. Nolēmām šogad paplašināt dārzu,” saka Krēsla, kurš ar dzīvi laukos ir gandarīts. Viņš atzīst, ka ievēro visus drošības pasākumus, tāpēc šajā laikā neesot īpaši viesmīlīgs. „Var teikt, viss rit tikpat ierasti, kā līdz šim, tikai ciemiņus gan neaicinām,” atzīst "Jumpravas" mūziķis.

Aigars Krēsla cītīgi tecina bērzu sulas

gallery icon
5