foto: no privātā arhīva
Pludmales volejbola zvaigzne Mārtiņš Pļaviņš ar visu ģimeni iesprūdis Ēģiptē
Pļaviņš ģimenes lokā nosvinēja savas meitas Evas sešu gadu jubileju:
Slavenības
2020. gada 18. aprīlis, 07:33

Pludmales volejbola zvaigzne Mārtiņš Pļaviņš ar visu ģimeni iesprūdis Ēģiptē

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš ar ģimeni joprojām ir Ēģiptē. Turp viņš bija devies uz treniņnometni, lai gatavotos Tokijas olimpiskajām spēlēm. Bet jau Ēģiptē uzzināja, ka olimpiāde pārcelta uz 2021. gadu. Mārtiņš cer, ka Latvijā varēs atgriezties pēc 14. aprīļa.

„Mums treniņnometne Ēģiptē martā un aprīlī bija izplānota jau janvārī. Ilgi domājām, braukt vai ne, tomēr, apsverot visus drošības apstākļus, nolēmām doties. Un pirms nometnes vēl nebija oficiālu apstiprinājumu, ka olimpiskās spēles tiks pārceltas,” žurnālam "Kas Jauns" teicis sportists. Volejbolists atzīst, ka ikdiena rit pēc stingra grafika – bez noteiktajām ēdienreizēm visa pārējā diena paiet dažādu veidu treniņos.

„Dzīvojam slēgtā teritorijā ar privāto pludmali. Brīvdienās pavadu laiku ar bērniem pludmalē, aizeju līdz veikalam. Ielas tukšas, viss ciet, izņemot pārtikas veikalus un aptiekas. Vienīgais, kas mūs pagaidām negatīvi ietekmē, ir tas, ka ciet ir arī svaru zāle,” saka Mārtiņš. Uz jautājumu, vai seko līdzi notikumiem dzimtenē, Pļaviņš atbild apstiprinoši: „Protams! Ņemot vērā, ka nometnes laikā olimpiskās spēles pārcēla uz 2021. gadu, tad treniņnometne ir jāpārtrauc, sākam meklēt variantus, kā nokļūt Latvijā. Ceram atgriezties pēc 14. aprīļa. Vēlos pateikt paldies Latvijas Olimpiskajai vienībai, ka viņi izrāda rūpes un interesi par saviem sportistiem šajā grūtajā laikā.”

Pļaviņš ģimenes lokā nosvinēja savas meitas Evas sešu gadu jubileju:

Līdzjutēji lidostā "Rīga" sagaida Mārtiņu Pļaviņu un Jāni Šmēdiņu

gallery icon
60