Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Mūziķis MESA satrauc tautu - deviņas dienas pēc atgriešanās no Taizemes sāp galva un slikta pašsajūta
foto: no "Facebook"
Gatis Irbe uzrunā tautai.
Slavenības

Mūziķis MESA satrauc tautu - deviņas dienas pēc atgriešanās no Taizemes sāp galva un slikta pašsajūta

Jauns.lv

Mūziķis MESA, īstajā vārdā Gatis Irbe, sociālās saziņas tīklā "Facebook" ievietojis video, kurā stāsta, ka pirms deviņām dienām atgriezies no Taizemes un ceļš bijis itin sarežģīts.

Mūziķis MESA satrauc tautu - deviņas dienas pēc at...

Turklāt Gatis video ierunājis tā, ka no paša sākuma šķiet - nekas labs viņam nav sakāms, vairāki viņa sekotāji jau nobijušies, ka šis būs "kārtējais koronas stāsts".

"Nesen atgriezāmies no Taizemes, pirms deviņām dienām," ierakstu iesāk mūziķis. "Lidojām cauri... Bijām septiņās lidostās, četras lidmašīnas mums bija, visādi kuģīši, kuterīši un vēl sazin kas atpakaļceļā. Un ļoti visādiem daudz brīnumiem izgājām cauri, lai atgrieztos atpakaļ. Un ziniet, iet šodien devītā diena, šodien pamodos un sāpēja galva, bija slikti, vienā brīdī pat gribējās vemt."

Taču dramaturģijas pilnais stāsts, kuram, kā varēja šķist, vajadzēja beigties ar atzīšanos, ka projekta MESA mūziķis saķēris Covid-19, beidzās krietni triviālāk. "Tas viss no tā, ka es izdzēru vakar veselu pudeli viskija. Jā. Atā," galvassāpju un sliktās dūšas iemeslu paskaidro Gatis Irbe.

"Mesa" koncerts "Arēna Rīga" 2020. gada 14. februārī