2020. gada 1. aprīlis, 20:58

Ne visi ir draugos ar tehniku. Video konferences laikā boss nejauši pārvērš sevi par kartupeli

Jauns.lv

Ja ir kaut kas labs šajā pandēmijas laikā, tad tā ir cilvēku lielā iespēja pielāgoties situācijai. Daudzi no mums tagad strādā no mājām. Taču jaunais darba režīms reizēm spēj sagādāt ne vienu vien smieklīgu misēkli.

Sociālā distancēšanās nozīmē, ka arī sapulces jāorganizē attālināti. Priekšnieki un padotie tagad sazinās video konferencēs, nevis tiekoties klātienē.

Amizants misēklis piemeklējis kādu priekšnieci, kurai līdz šim nebija nācies izmantot video saziņas iespējas internetā. Pateicoties nejauši un neapzināti izvēlētam “Snapchat” filtram, priekšniece visu (VISU!) sapulces laiku saviem padotajiem ekrānā bija redzams kā… kartupelis!

Kāda no darbiniecēm, kas piedalījās sapulcē, šo smieklīgo situāciju nofotografējusi, un ar attēlu padalījusies “Twitter” blogā, lai arī visi pārējie pasaulē varētu sirsnīgi pasmieties! Kā viņiem izdevās noturēt sapulci visā tās garumā un visā nopietnībā, mums nav zināms.

“Mūsu priekšniece pārvērta sevi par kartupeli “Microsoft” komandu sapulces laikā un nevarēja saprast, kā šo opciju atslēgt, tāpēc viņa tāda palika visu sapulces laiku,” paskaidro sieviete vārdā Reičela.

Parādot bosu sociālajos tīklos mazliet neveiklā situācija, pastāv risks tapt atlaistai no darba vai uz savas adās izjust īstu dusmu izvirdumu. Taču Reičelas priekšniece izrādījusies sieviete ar labu humora izjūtu. Arī viņa par misēkli pasmējusies un sevi nodēvējusi par “kartupeļbosu”.

“Man prieks, ka šajā laikā tas ļauj cilvēkiem pasmieties,” komentē “kartupeļpriekšniece”. “Lūdzu palieciet savās dobēs mājās un drošībā!” Tiem, kas vēlas gūt vairāk jautrības un uzmundrinājuma šajā drūmajā laikā, priekšniece iesaka sekot sociālajos tīklos savai iemīļotajai komiķei Kristelai Alonso.

Cilvēki, kas sociālajos tīklos izlasījuši par jautro misēkli un aplūkojuši foto, atzīst, ka šī smieklu deva viņiem bijusi tieši tas, kas šobrīd vajadzīgs.

“Jūsu kartupeļseja lika man smieties tā, kā neesmu smējies, šķiet, jau ļoti ilgu laiku. Paldies!” raksta viens.

“Jūs esat mana varone. Man šodien smiekli bija tik ļoti neieciešami. Pateicos!” – komentē otrs.

“Jūs šodien uzlabojāt omu tūkstošiem cilvēku. Pat tiem, kas atturas no ogļhidrātiem. Lai dzīvo kartupelis!” – pateicas trešais.