Slavenības
2020. gada 31. marts, 07:42

"Viss ir sagriezies kājām gaisā," - aktieris Dainis Grūbe prāto, kā krīzē atdzīvināt savu naktsklubu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktieris Dainis Grūbe, kas arī kādu laiku darbojas kā uzņēmējs, jo kļuvis par vienu no naktskluba "Piens" līdzīpašniekiem, stāsta, kā pārdzīvo šo laiku.

Viens no Latvijas veiksmīgākajiem aktieriem Dainis Grūbe lūdz visus būt līdzatbildīgiem šajā laikā, jo šobrīd ikviens ar savu attieksmi var piedalīties šīs pandēmijas pārvarēšanā. „Mēs ar sievu braucam uz veikalu un ievērojam visus drošības pasākumus. Gan liekam sejas aizsargmaskas, gan veikalu apmeklējam, rokās velkot gumijas cimdus. Uz mums gan apkārtējie skatās aizdomu pilniem skatieniem,” stāsta aktieris.

Dainis Grūbe un Gints Andžāns balvas “Kilograms kultūras 2015” pasniegšanas ceremonijā

Izrāde “Frankenšteins” 2016. gada februārī saņēma skatītāju balvu “Kilograms kultūras 2015” kategorijā "Teātris".

gallery icon
5

Taujāts, kā reaģē uz nupat atvērtā naktskluba dīkstāvi ārkārtas situācijas dēļ, Grūbe saka: „Šobrīd viss ir apstājies, bet mēs aizvien strādājam attālināti un domājam, kā šajā laikā „atdzīvināt” uzņēmuma darbību, un viens no variantiem ir ar piegāžu starpniecību nodrošināt iedzīvotājus ar dažāda veida ēdieniem,” prāto aktieris.

Viņš atzīst, ka, kā jau jebkuru, arī viņu šī vīrusa epidēmija pārsteidza nesagatavotu: „Ir tāda sajūta, viss sagriezies kājām gaisā. Domāju labas domas un ceru, ka pēc iespējas visi varēsim atgriezties ikdienas darbos. Bērni skolās, bērnudārzos un pieaugušie – savās darbavietās. Šobrīd man ir besis, bet kaut kas ir jādara...” saka uzņēmīgais aktieris, kas šo laiku pavada ģimenes lokā, veicot mājas darbus, kuriem līdz šim nav atlicis laika, kā arī prāto par fiziskām aktivitātēm. „Piekāru mājās TRX un vingroju. Arī tas jautājums ir atrisināts,” saka aktieris.