Slavenības
2020. gada 27. marts, 10:00

Ar nopietnām veselības problēmām slimnīcā nogādāts Krievijas estrādes spīdeklis Ļevs Ļeščenko

Jauns.lv

Ar nopietnām veselības problēmām slimnīcā nonācis Krievijas estrādes spīdeklis Ļevs Ļeščenko - viņu nācies pat nogādāt reanimācijā.

78 gadus vecais dziedātājs guvis plaušu iekaisumu, viņam nācies mākslīgi nodrošināt skābekļa padevi.

Kā ziņo Krievijas mediji, šonedēļ Ļeščenko kopā ar sievu nogādāti Maskavas slimnīcā Komunarkā, kur rūpējas par pacientiem, kam konstatēts koronavīruss Covid-19. Laulātajiem draugiem konstatēts plaušu iekaisums, un, pēc pagaidām vēl neapstiprinātām ziņām, Ļeščenko bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes. Dziedātāja pārstāvji pēcāk gan ziņoja, ka reanimācijas nodaļā Ļeščenko nogādāts vien tāpēc, ka tur esot labāka medicīniskā aparatūra, kas ātrāk uzlabotu viņa veselības stāvokli. Tagad estrādes zvaignei jau esot labāk, kritisks viņa veselības stāvoklis neesot.

foto: Valery Sharifulin/TASS/All Over / Vida Press
Slimnīcā nogādāts gan Ļevs, gan viņa sieva Irina.

Tāpat Ļeščenko draugs un kolēģis Vladimirs Vinokurs medijiem stāsta, ka Ļeva veselībai milzu briesmas nedraud un arī nekāds koronavīruss neesot konstatēts. "Muļķības. Es pirmais to uzzinātu, bet man nav tādas informācijas, lai gan es nemitīgi sazinos gan ar Ļevu, gan viņa sievu. Viņš ir mundrs, cik nu spēj būt 78 gadu vecumā ar konstatētu plaušu karsoni," saka Vinokurs.