foto: publicitātes (Valdis Kauliņš)
"Es tai robežai biju ļoti tuvu," - Armands Puče par to, ka karjera varēja izjaukt ģimeni
Armands Puče.
TV
2020. gada 26. marts, 10:40

"Es tai robežai biju ļoti tuvu," - Armands Puče par to, ka karjera varēja izjaukt ģimeni

Jauns.lv

Žurnālists Armands Puče pieļauj - nav bijis tālu līdz tam, ka karjeras dēļ būtu izjukusi viņa ģimene.

Sarunu raidījumā “Rezervēts”, kas kopš 25. marta redzams kanālā "360TV", Puče atzinis, ka nožēlo darba dēļ upurēto laiku, ko būtu varējis veltīt ģimenei.

Sporta žurnālistikas veterāns atzīst - ar darbu bija pārāk aizrāvies, teju fanātiski. "Tu krīti galējībās - ir gadījumi, kas manī izraisa smaidu un arī nožēlu, jo tu upurē savu tuvāko cilvēku labsajūtu," tā raidījumā saka Puče.

"Tu gribi izdarīt labi, gribi izdarīt daudz, bet sieva paliek uz slieksnīša," nosaka viņš, pieļaujot iespēju, ka ģimene tā varēja arī izjukt: "Es tai robežai varēju būt piegājis ļoti tuvu. Tas, cik tu daudz savā fanātismā pret darbu dari  pāri ģimenei, tas ir nožēlojami..."

Puče to stāstījis žurnālista Armanda Tripāna autorraidījumā “Rezervēts”. Tripāns viesus un arī skatītājus izaicinās runāt par aktuālām, drosmīgām tēmām, kuras ierasts noklusēt -  nāve, nauda, kauns, vardarbība, atkarības, slava, politika, ticība, naids, mīlestība un citas. “Rezervēts” no 25. marta trešdienu vakaros, plkst. 21:05, kanālā "360TV".