foto: Vyacheslav Prokofyev/TASS/All Ov/ Vida Press
Humorists Jevgeņijs Petrosjans 74 gadu vecumā sagaida savu otro atvasi
Jevgeņijs un Tatjana.
Slavenības
2020. gada 24. marts, 11:20

Humorists Jevgeņijs Petrosjans 74 gadu vecumā sagaida savu otro atvasi

Jauns.lv

Par vecākiem savai pirmajai kopīgajai atvasei kļuvuši pazīstamais krievu humorists Jevgeņijs Petrosjans un viņa palīdze, tagad jau arī sieva Tatjana Bruhunova.

Septiņdesmit četrus gadus vecā humorista dzīvē beidzamajā laikā ievērības cienīgu notikumu nav trūcis. Tika šķirta viņa 32 gadus ilgusī laulība ar skatuves kolēģi Jeļenu Stepaņenko, un pērn decembrī Petrosjans par sievu apņēma savu palīdzi Tatjanu. Abi klusā ceremonijā par precētu pāri kļuva kādā Maskavas dzimtsarakstu nodaļā.

Kā izrādās, apprecējušies, būdami nozīmīga dzīves notikuma priekšā. Izdevums "StarHit" vēsta, ka Petrosjans un Bruhunova kļuvuši par vecākiem. Jevgeņijam šis ir otrs bērns - viņam jau ir arī pieaugusi meita. Bet 31 gadu vecajai Tatjanai gan pirmais.

Mazulis pasaulē nācis 13. martā Dubaijā, laimīgie vecāki par viņa piedzimšanu pastāstījuši vienīgi saviem tuvākajiem. Bet pat no viņiem slēpjot bērna dzimumu, stāsta zinātāji.

Jevgeņijs Petrosjans un Tatjana Bruhunova Dubajā 2020. gada martā

Jevgeņijs Petrosjans un Tatjana Bruhunova Dubajā 2020. gada martā.

gallery icon
34

Tiek arī lēsts, ka bērnu dāvājusi surogātmāte, jo Bruhunova beidzamo mēnešu laikā savā "Instagram" kontā dalījusies ar foto, neslēpjot figūru, kas turklāt nemaz neliecina par gaidāmu ģimenes pieaugumu. Tā nu izspriests, ka bērnu iznēsājusi surogātmāte, un tas Petrosjanam esot izmaksājis ap 60 000 eiro.

Tēmas