foto: REUTERS/SCANPIX
Covid-19 vīruss konstatēts cietumā esošajam Hārvijam Vainstainam
Vainstainam nesen piespriests 23 gadu ieslodzījums. Viņš ir 67 gadus vecs.
Slavenības
2020. gada 23. marts, 11:18

Covid-19 vīruss konstatēts cietumā esošajam Hārvijam Vainstainam

Jauns.lv

Saslimšana ar Covid-19 vīrusu konstatēta arī Holivudas producentam Hārvijam Vainstainam, kam par seksuālu uzmākšanos un izvarošanu nesen tika piespriests 23 gadu ilgs cietumsods.

Vainstains netālu no Bufalo pilsētas Ņujorkas štatā atrodas cietumā, un tieši tur veiktās analīzes izrādījušās pozitīvas. Nu bijušais Holivudas producents ieslodzījuma vietā atrodas izolācijā. Viņš esot viens no diviem ieslodzītajiem, kam konstatēts vīruss.

Zvērināto tiesa 24. februārī atzina, ka Vainstains ir vainīgs noziedzīgā pirmās pakāpes seksuālā uzmācībā, 2006.gadā piespiežot bijušo producenta asistenti Mimi Heiliju uz orālu seksu, un trešās pakāpes izvarošanā, kas notikusi 2013,gadā un kurai tikusi pakļauta aktrise Džesika Manna. 67 gadus vecais producents tika attaisnots apsūdzībās par pirmās pakāpes izvarošanu un par seksuālu uzbrukumu, kas viņam draudēja ar mūža ieslodzījumu.

Tiesnesis noraidīja Vainstaina advokātu lūgumu piespriest viņam minimālo cietumsodu - piecus gadus. Maksimālais sods Vainstainam draudēja 29 gadi cietumā, un piespriesti viņam tika 23 gadi aiz restēm.

Hārvijs Vainstains piesakās policijā un pēc tam rokudzelžos tiek nogādāts tiesā

Seksuāla rakstura noziegumos apsūdzētais bijušais Holivudas producents Hārvijs Vainstains piesakās policijā un pēc tam rokudzelžos tiek nogādāts tiesā.

gallery icon
16