Deju izrādes “Samaitātā” pirmizrāde

2020. gada 13. martā Rīgā, "Studio 69", notika deju izrādes “Samaitātā”, kas radīta pēc rakstnieces Karīnas Račko darba motīviem, pirmizrāde.

gallery icon
86
Slavenības
2020. gada 16. marts, 06:46

Pikanti FOTO: tapusi izrāde “Samaitātā” pēc erotisko bestselleru autores Karīnas Račko populārā darba motīviem

Jauns.lv

Pagājušās nedēļas nogalē Rīgā, "Studio 69", notika deju izrādes “Samaitātā”, kas radīta pēc rakstnieces Karīnas Račko darba motīviem, pirmizrāde.

“Royal Dance Studio” veidotā dejas izrāde ir pēc Karīnas Račko populārā, romantiski erotiskā bestsellera “Samaitātā” motīviem. Grāmatas stāsts vēsta par džentlmeņu kluba dejotājas Adriānas un Latvijas teātra jaunā talanta Rainera aizliegto mīlasstāstu, ko caurvij nevaldāmas kaislības un tumšas intrigas.

Romāns “Samaitātā” šobrīd ticis pārdots aptuveni 10 000 eksemplāru. “Royal Dance Studio” vadītāja Arita Kukuvasa ir rūpīgi izstrādājusi kaislīgu un juteklisku dejas horeogrāfiju, kas ļauj skatītājiem izdzīvot “Samaitātās” stāstu un sagādāšot neaizmirstamu emocionālu pārdzīvojumu.

"Vai zināt, kāda ir cilvēka dabas neglītākā, postošākā iezīme? Mūs pievelk nepareizais. Sabojātas dvēseles ir daudzkārt vilinošākas par nevainīgajām. Aizliegtais vienmēr šķiet pats kārdinošākais, un neķītrais uzbudina visspēcīgāk. Asinīm dzīslās bangot visstraujāk un cilvēkam justies vispatiesāk dzīvam like tieši… samaitātais," teikts romāna anotācijā.

Deju izrāde pirmizrādi piedzīvoja 13. martā, bija paredzētas izrādes arī 14. un 15. martā, taču tās koronavīrusa izplatības dēļ pārceltas uz nenoteiktu laiku.