foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Apprecējies aktieris un režisors Varis Piņķis
Varis Piņķis nu ir precēts vīrs.
Slavenības
2020. gada 3. marts, 12:33

Apprecējies aktieris un režisors Varis Piņķis

Jauns.lv

Apprecējies aktieris un režisors Varis Piņķis - 20. februārī viņš Bruknas baznīcā mijis gredzenus ar savu mīļoto sievieti Anci Stradi.

Par to vēsta žurnāls "Privātā Dzīve", kam Piņķis atklājis - abus salaulājis mācītājs Andrejs Mediņš un pēc kāzām jaunā sieva pārgājusi vīra uzvārdā. Svinības tuvāko radu un draugu lokā notikušas Kalnciema kvartālā.

Ance un Varis, kas ir jaunā neatkarīgā teātra "Willa teātris" režisors, ir pāris jau vairākus gadus. Pagājušajā vasarā abi bija arī lūgtie viesi žurnālistu Gundara Rēdera un Ilzes Jaunalksnes kāzās.

Kā jau ziņots, Jaunā Rīgas teātra aktieri, to skaitā Varis Piņķis, kurus 2017.gadā no darba teātrī atbrīvoja tā mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis, izveidojuši jaunu, neatkarīgu teātri, kas mājvietu radis K.K.fon Stricka villā.

"Willa teātris" apvieno tādus māksliniekus kā Andi Strodu, Vari Piņķi, Edgaru Samīti, Lienu Šmuksti, Ivetu Poli, Gati Gāgu un Ingu Alsiņu-Lasmani. Plānots, ka teātris piedāvās apmeklētājiem gan jauniestudējumus, gan performances, gan aktuālus dzejas un mūzikas pasākumus, bet svētdienās varētu notikt izrādes bērniem.

Jau pagājušajā mēnesī - tajā pašā nedēļā, kad Piņķi precējās, - "Willa teātrī" pirmizrādi piedzīvoja Vara iestudētā izrāde "Stāsts par Mī..." - dokumentāls stāsts par sievietes attiecībām, vēlmi mīlēt un būt mīlētai.