"StarFM" 20 gadu jubilejas svinību koncertsērijas “Frekvence” pirmais koncerts

2020. gada 26. februārī "Hanzas peronā" notika pirmais no radio "StarFM" 20 gadu jubilejas svinību koncertsērijas “Frekvence” koncertiem.

gallery icon
Mūzika
2020. gada 27. februāris, 09:11

FOTO: ar koncertsēriju "Frekvence" savu 20. jubileju sāk svinēt radio "Star FM"

Jauns.lv

Trešdien, 26. februārī, "Hanzas peronā" notika pirmais no radio "StarFM" 20 gadu jubilejas svinību koncertsērijas “Frekvence” koncertiem.

Koncertsērijas “Frekvence”, kas veltīta radio "Star FM" 20. gadadienai, "Hanzas peronā" notiks kopumā septiņi koncerti, kuros skatītājiem būs iespēja baudīt gandrīz 30 latviešu mūziķu koncertus gan ierastos, gan jaunos skanējumos.

Trešdien uz skatuves kāpa "Lādezers", "Tautumeitas ft. Aminata" un Ozols, bet paši "Star FM" darbinieki sagaidīja nācējus ar pārsteigumu - Māris Grigalis, piemēram, iejutās biļešu kontroliera lomā, bet Jānis Romanovskis uz mirkli tapa par garderobistu.

“2020. gadā radio "Star FM" svin savu divdesmito gadadienu, un mēs nolēmām to svinēt ilgi un vērienīgi, un radīt pasākumu sēriju, kur mūsu klausītāji var nokļūt tuvāk tiem mūziķiem, ko viņi ik dienu dzird radio "Star FM". Prieks, ka "Hanzas perona" radošajiem prātiem bija radusies ļoti līdzīga ideja un viņi piekrita apvienot spēkus, lai rastos koncertsērija “Frekvence”,” pasākuma ideju komentē "Star FM" programmu direktore Brita Barone.

Koncertsērijas pavasara sesijas datumi ir 26. februāris, 19. marts, 30. aprīlis. Pavasara sesiju plānots noslēgt ar vērienīgāku koncertu 30. maijā, kurā uzstāsies vismaz seši mākslinieki. Rudens sesijas koncerti notiks 24. septembrī, 22. oktobrī un 26. novembrī.