Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon
64
Slavenības
2020. gada 21. februāris, 12:44

FOTO: gaidībās esošā šovu zvaigzne Magone prezentē savu dzejas grāmatu

Jauns.lv

Ceturtdien, 20. februārī, kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu pirmo grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Magone, kas, lai gan pasē joprojām ir Burka, sevi lūdz dēvēt par Šutovieni, bet ar laiku, iespējams, būs ar uzvārdu Šu, jo tādu dzimtai vēloties viņas vīrs Žanis Šutovs, gaida pasaulē nākam savu ceturto bērnu.

Šovu zvaigznes Magones grūtnieces fotosesija

Dzejnieces un šovu zvaigznes Magones Šutovienes grūtnieces fotosesija.

gallery icon
5

Un gaidību laika pēdējās nedēļās Magone sarīkoja burziņu, nosvinot savas dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentāciju. Grāmatu viņa sarakstījusi ar pseidonīmu Magone Liedeskalns. Tas darīts tāpēc, ka Magone ir pārliecināta -  bijušais uzvārds Burka jau kļuvis par sava veida palamu sabiedrībā un “tas noteikti būtu pēdējais, ko viņa liktu uz saviem darbiem”, tāpēc topošo grāmatu rotās īpaši izvēlēts un rūpīgi pamatots vārds.

“Magone Liedeskalns – es likšu tādu pseidonīmu. Magone paliek kā tāds simbols, kā mans īstais vārds, ar tādu jau simbola nozīmi,” savu izvēli pērn novembrī realitātes šovā “Slavenība. Bez filtra” skaidroja dzejniece, piebilstot, ka viņai būtisks ir fakts, lai arī citās valodās šis vārds ir labskanīgs.

“Liedeskalns ir vietas nosaukums Jaungulbenē, kas ir vēsturiska, sena vieta Liedes upes krastos. Kulta vieta, es pat teiktu. Tā ir mana dzimtā puse. Ja man nebija lemts tur palikt, un liktenis aizveda prom, tad šis būs tāds mazais pateicības punktiņš, ko es atstāšu savas dzimtas vēsturē,” tā Magone.