foto: scanpix
Pašnāvību izdarījusi populārā britu televīzijas šovu vadītāja Kerolaina Fleka
Britu iepazīšanās šova "Mīlestības sala" ilggadējā vadītāja Kerolaina Fleka dzīvi beigusi pašnāvībā.
Slavenības
2020. gada 17. februāris, 14:54

Pašnāvību izdarījusi populārā britu televīzijas šovu vadītāja Kerolaina Fleka

Jauns.lv

Lielbritānijas televīzijas šovu vadītāja Kerolaina Fleka 40 gadu vecumā izdarījusi pašnāvību, vēsta CNN.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Britu TV šovu vadītāju Kerolainu Fleku mirušu atrod viņas dzīvoklī Londonā

Lielbritānijas televīzijas šovu vadītāja Kerolaina Fleka 40 gadu vecumā izdarījusi pašnāvību, vēsta CNN.

gallery icon
16

Kerolaina Fleka ilgstoši bijusi britu populārā TV šova “Mīlestības sala” (“Love Island”) vadītāja, viena no šova “X Faktors” (“The X Faxtor”) vadītājām, kā arī vadījusi vairākus radio raidījumus un filmējusies filmā “Bo` Selecta” un piedalījusies daudzos citos televīzijas projektos. 

Sievieti atrada mirušu 15. februārī, viņas dzīvoklī Londonā. Kerolainas ģimene apstiprinājusi, ka nāve iestājusies pašnāvības rezultātā. Tāpat ģimene lūgusi medijiem ievērot privātumu un nemēģināt ar viņiem sazināties. 

2019. gadā decembrī Kerolaina Fleka pameta šovu “Mīlestības sala”, pēc tam, kad tika apsūdzēta par uzbrukumu savam mīļotajam vīrietim Luisam Bērtonam. 

Neilgi pēc traģiskajā ziņām Bērtons savā “Instagram” kontā ievietojis abu fotogrāfiju, komentāros paužot: “Mana sirds ir salauzta. Mums bija kaut kas īpašs. Man trūkst vārdu, es ļoti pēc tevis ilgojos!”. 

Pagaidām gan nav zināmi precīzi notikušā apstākļi, taču Flekas pārstāvji medijiem atklājuši, ka sieviete izjutusi pamatīgu spiedienu pēc saņemtajām apsūdzībām, tāpēc, iespējams, izvēlējusies dzīvi beigt, izdarot pašnāvību. 

Apsūdzības sievietei uzrādīja pērnā gada decembrī. Savukārt, šogad, martā, bija paredzēta tiesas prāva. Apsūdzībā minēts, ka Kerolaina, greizsirdības vadīta, savam puisim iesitusi pa galvu ar nakts lampu, kamēr viņš gulējis.