foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Esmu mīlīgi pufīgs," - pašmāju “drag queen” Amuna Davis diētas neieturēs nekad
Dāvis ikdienā.
TV
2020. gada 13. februāris, 11:22

"Esmu mīlīgi pufīgs," - pašmāju “drag queen” Amuna Davis diētas neieturēs nekad

Jauns.lv

Telekanāla “STV Pirmā!” realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem atklāj ne tikai Magones Šutovienes dzīves peripetijas, bet ļauj sekot līdzi arī pašmāju populārākā “drag queen” Dāvja jeb Amuna Davis un viņa draugu ikdienai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kādā no šova sērijām Dāvis ar savu dzīvokļa biedreni Stefu pievērsušies šobrīd tik aktuālajam diētu jautājumam. Sevi Dāvis raksturo kā “mīlīgi pufīgu” un atklāj, ka lielākai daļai viņa biedru ir problēmas ar lieko svaru,  taču ne mazāk svarīgi viņiem ir arī labi paēst.

Tāpēc drastiskām diētām Dāvis noteikti nav gatavs: “Es negribu neēst. Man patīk ēst. Tad es labāk esmu apaļš, ēdu un dabūšu kādu, kurš mīlēs mani tāds, kāds esmu.” saka Dāvis un piebilst, ka viņš nekad neieturētu diētas, jo tā taču nav nekāda dzīve. “Mums patīk dzīvot, izbaudīt ēdienu, dzert garšīgus kokteiļus un ēst ko garšīgu. Kāda tolka dzīvot, ja tu ēd salātlapas? Beigu beigās tu nomirsti un viss, ko tu esi darījis dzīvē – ēdis salātus,” ne bez humora saka Dāvis. Seko līdzi košajai “draag queen” ikdienai no pirmdienas līdz ceturtdienai, realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” kanālā "STV Pirmā".