foto: Facebook
Dejotāja Aleksandra Kurusova soctīklos stāsta par saspringto situāciju Singapūrā
Aleksandra Kurusova Singapūrā pie pustukša veikala plaukta.
Slavenības
2020. gada 8. februāris, 19:53

Dejotāja Aleksandra Kurusova soctīklos stāsta par saspringto situāciju Singapūrā

Jauns.lv

Dejotāja savā "Facebook" profilā dalījusies ar novērojumiem par valstī paaugstināto trauksmes līmeni, kas izsludināts saistībā ar koronavīrusa draudiem.

Dejotāja Aleksandra Kurusova, kas atpazīstamību guva pirms desmit gadiem, kad kopā ar dziedātāju Lauri Reiniku uzvarēja šovā "Dejo ar zvaigzni", jau kādu laiku dzīvo Singapūrā, kur ne tikai strādā, bet arī izveidojusi attiecības.

foto: Facebook
Aleksandra Kurusova Singapūrā pie pustukša veikala plaukta.

Aleksandra jau kādu laiku ir pārcēlusies uz dzīvi Singapūrā, kur māca dejošanu "Shawn & Gladys" deju akadēmijā.

Aleksandra stāsta, ka pilsēta kļuvusi manāmi tukšāka un klusāka, jo sestdienas vakaros tūristu un vietējo iecienītās vietas, kuras parasti esot pārpildītās šobrīd ir pustukšas.

Singapūrā iedzīvotāji koronavīrusa dēļ paniski izpērk veikalus

Singapūrā sestdien pie pārtikas preču veikaliem izveidojušas garas rindas, cilvēkiem panikā iepērkoties pēc trauksmes līmeņa paaugstināšanas sakarā ar jauno koronavīrusu.

gallery icon
47


Kurusovu vakar pārsteidzis ieraudzītais piemājas supermārketā. Viņa veikalā pamanījusi tukšus plauktus un garas cilvēku rindas.

Cilvēki rokās turējuši pārpildītus iepirkšanās grozus, kuros bijusi sakrauta pārtika, ūdens, tualetes papīrs un citi higiēnas līdzekļi.

Dejotājai licies, ka viņa nokļuvusi filmēšanas laukumā, un visi apkārt esošie ir aktieri. "Diemžēl nē, tā ir šī brīža realitāte," raksta Kurusova.

Trauksmes līmenis 5,7 miljonus iedzīvotāju lielajā Singapūrā jau piektdienas vakarā izraisīja panisku iepirkšanos, cilvēkiem, daudziem no tiem maskās, steidzoties uz veikaliem un izpērkot rīsus, nūdeles un tualetes papīru.

Pēdējās dienās panisku iepirkšanos piedzīvojusi arī Honkonga.

Aleksandras Kurusovas un viņas jaunā drauga dzīve Singapūrā

Aleksandras Kurusovas un viņas jaunā drauga dzīve Singapūrā.

gallery icon
33

Jaunā koronavīrusa upuru skaits Ķīnā ir pieaudzis līdz 722 cilvēkiem, bet apstiprināto infekcijas gadījumu skaits palielinājies līdz 34 546, sestdien paziņoja Nacionālā veselības komisija.