foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Krīze laulībā? Latvijas labākā basketboliste atkal kļuvusi par Babkinu
Slavenības
2020. gada 6. februāris, 23:25

Krīze laulībā? Latvijas labākā basketboliste atkal kļuvusi par Babkinu

Jauns.lv

Latvijas sieviešu basketbola labākā spēlētāja Elīna Dikeulaku savā "Instagram" profilā veikusi izmaiņas, kas liek domāt par problēmām laulībā... Talantīgā sportiste nomainījusi uzvārdu uz Babkina un izdzēsusi ierakstu "wifey" (sieva) ar klāt pievienoto zelta krāsas gredzenu emocijzīmi, novēroja portāls Jauns.lv.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atskats uz Elīnas Babkinas kāzām un medusmēnesi

Pēc kāzu ceremonijas Grieķijā, kas notika labākajās grieķu tradīcijās ar dejām un citām aktivitātēm, jaunais pāris – basketboliste Elīna Babkina ...

gallery icon
7

2017.gada jūlijā portāls Jauns.lv vēstīja, ka Latvijas basketboliste Elīna Babkina Grieķijā Limni pilsētā apprecējās ar savu ilggadējo dzīvesbiedru grieķu basketbola speciālistu un kādreizējo Latvijas sieviešu basketbola izlases galveno treneri Jorgu Dikeulaku.

Interesanti, ka pēdējā laikā Elīnas sniegums basketbola laukumā ir strauji uzlabojies un pēdējos mēnešos viņa ir viena no labākajām spēlētājām spēcīgajā Turcijas čempionātā.

Par abu romantiskajām attiecībām tika runāts jau ilgu laiku - kopš 2010. gada, kad Jorgs vēl trenēja Latvijas sieviešu basketbola izlasi, bet Elīna bija šīs komandas viena no līderēm.

Dažas spēlētājas bija neizpratnē par šādām īpašām attiecībām un pat nekautrējās par to runāt publiski, taču pēc aptuveni septiņu gadu romances abi iestūrēja laulības ostā.