foto: Mārtiņš Ziders
"Mazais aplītis izmainījis visu mūsu dzīvi!" - dēla pirmo dzimšanas dienu nosvin Jānis Šipkēvics
Jānis, Zane un Kristaps pagājušajā vasarā.
Slavenības
2020. gada 4. februāris, 16:42

"Mazais aplītis izmainījis visu mūsu dzīvi!" - dēla pirmo dzimšanas dienu nosvin Jānis Šipkēvics

Jauns.lv

"Tieši pirms 365 dienām mūsu dzīvē ieripoja tāds mazs aplītis, kurš bija tik maigs un trausls... Bet, izrādās, tik jaudīgs, ka šī gada laikā, šķiet, ir izmainījis visu," sava dēla Kristapa pirmo dzimšanas dienu, ievietojot ģimenes kopbildi ar šādu parakstu sociālās saziņas tīklā "Instagram", atzīmējis mūziķis Jānis Šipkēvics.

Jāņa un viņa sievas Zanes ģimenē pirmdzimtais ienāca 2019. gada 3. februārī. Tātad nupat atzīmēta viņa pirmā dzimšanas diena, un tai par godu Šipkēvics "Instagram" padalījies ar jauno foto, kur redzams ar Zani un Kristapu, kā arī pastāstījis, kā tad mainījusies viņa paša dzīve.

"Radījis citu laika izjūtu, piepildījis mājas ar zvaniņam līdzīgu čaboņu, piešķīris tik daudz jēgas katram mirklim (jo sevišķi vecāku miega i💤jūtā). Un, lai arī, protams, tas prasījis pulka spēku, negulētu nakšu, iemācījis daudz jauna (manā gadījumā, galvenokārt, pacietību), tas atklājis, kā 24 stundas izdzīvot piepildītāk, paspēt vairāk. Un īstāk," tā grupas "Instrumenti" mūziķis, piebilstot: "Daudz laimes, Kristap Šipkēvic + miljons bučas Tavai mīļajai mammiņai!"