foto: AFP/Scanpix
Enrike Iglesiass un Anna Kurņikova gaida ģimenes pieaugumu
Enrike un Anna ir pāris jau teju 20 gadu.
Slavenības
2020. gada 30. janvāris, 11:20

Enrike Iglesiass un Anna Kurņikova gaida ģimenes pieaugumu

Jauns.lv

Jau pavisam drīz par māmiņu trešajam bērnam kļūs bijusī krievu tenisa zvaigzne Anna Kurņikova - dziedātāja Enrikes Iglesiasa mīļotā sieviete.

Pirms diviem gadiem pasaulē nāca Kurņikovas un Iglesiasa dvīņi Lūsija un Nikolass, un nu ģimene atkal gaida pieaugumu. Vismaz tā var spriest pēc spāņu izdevumā "Hola!" publicētajām foto, kurā 38 gadus vecā Anna redzama, būdama, visticamāk, jau grūtniecības pēdējos mēnešos.

Par savu privāto dzīvi Anna un Enrike nekad daudz nav stāstījuši. Arī pirmā grūtniecība publiski afišēta netika, un ģimenes pieaugums miljoniem zvaigžņu fanu bija krietns pārsteigums. Tāpat arī tagad - sociālajos tīklos Anna beidzamajā laikā pieklususi, šogad ievietojusi vien vienu video, kur redzami pāra dvīņi.

Anna un Enrike ir pāris kopš 2001. gada, kad viņi iepazinās popzvaigznes dziesmas "Escape" video filmēšanā. "Viņa ir pati foršākā meitene pasaulē," kādā intervijā mīļoto slavēja Enrike. "Viņa saprot, kas es esmu, un upurē savu privāto laiku, ko varētu pavadīt ar mani, lai es varu radīt savu mūziku. Tas ir milzīgs upuris, un es to ļoti novērtēju."

Latino popzvaigzne Enrike Iglesiass uzstājas Rīgā

Latino popzvaigznes Enrikes Iglesiassa koncerts 2014. gada 7.decembrī.

gallery icon
36