Slavenības
2020. gada 30. janvāris, 06:55

Akvelīna Līvmane nelieto sociālos tīklus un priecājas par iegūto brīvo laiku

Jauns.lv

Dailes teātra aktrise un astroloģe Akvelīna Līvmane (68) atzīst, ka viņa, atšķirībā no daudziem citiem, par laika trūkumu nesūdzas. Un zina veidu, kā to izmantot produktīvi.

Šis gads aktrisei sācies gana darbīgs, jo viņa papildus jau esošajiem darba pienākumiem saņēmusi piedāvājumu no aktiera un režisora Intara Rešetina - filmēties topošajā komēdijseriālā "Terapeite bez grāda".

Komēdijseriāla “Terapeite bez grāda” prezentācija

Jaunā pašmāju komēdijseriāla “Terapeite bez grāda” prezentācija.

gallery icon
44

"Aizejošais Cūkas gads man ir uzdāvinājis vairākas „cūkas laimes”. Viena no tām ir uzaicinājums piedalīties topošajā seriālā un darbs ar Intaru, jo tas man nāca ļoti negaidīti," saka Līvmane. "Intars ir brīnišķīgs aktieris un režisors."

"Es esmu tādos labākajos gados, ka visam, ko man piedāvā, es saku - jā! Ap 50 gadu vecumu sāku saprast - ir ļoti jānovērtē, ka man piedāvā kaut kādas lomas. Tas ir brīnišķīgi! Tāpat drīzumā gaida darbs pie izrādes "Kaupēn, mans mīļais", kur man ir lomiņa, teātrī būs jauna luga, kurā piedalīšos. Man ir daudz un dažādi darbi, kurus turpinu rakstīt astroloģijas jomā,” par savām nodarbēm pastāsta aktrise.

Taujāta, vai sanāk brīvais laiks vaļaspriekiem, viņa saka: „Brīvā laika man ir pietiekoši, jo es nedzīvoju sociālajos tīklos. Tā vietā es kaut ko mācos, klausos "YouTube" vai citādi izglītojos. Sociālie tīkli patērē ļoti daudz laika. Cilvēki to neapzinās, bet kaut vai, lai kaut ko tur ievietotu, atbildētu citiem un sarakstītos, tiek patērēts daudz laiks un enerģijas," saka Līvame, kas sociālās saziņas tīklos atrodama neesot.

"Tas, ka neesmu sociālajos tīklos, nenozīmē, ka ar mani nav iespējams sazināties. Ja kādam mani vajag, ir e-pasts vai arī telefons. Neko neesmu zaudējusi. To, ka neredzu, ko citi ievietojuši, nepārdzīvoju, jo citu cilvēku fotogrāfijas manā dzīvē neko nemaina. Ja vēlos, palasu kādu žurnālu. Tur es vairāk kaut ko iegūstu, nekā sociālos tīklus pētot,” atzīst aktrise un astroloģe.

Tēmas