foto: Dutch Press Photo/WENN.com/Vida Press
Eltons Džons sapircies veselu lērumu sveču ar Paltrovas vagīnas smaržu
Eltons Džons.
Slavenības
2020. gada 29. janvāris, 13:15

Eltons Džons sapircies veselu lērumu sveču ar Paltrovas vagīnas smaržu

Jauns.lv

Britu popmūzikas leģenda Eltons Džons tā iecienījis Holivudas zvaigznes Gvinetas Paltrovas zīmola "Goop" radītās sveces ar vagīnas smaržu, ka tās esot sapircies veselu lērumu.

Gvineta Paltrova sava zīmola „Goop” kosmētikas prezentācijas pasākumā

gallery icon
8

Paltrovas dzīvesstila mājaslapā “Goop” laiku pa laikam atrodamas dažādas neierastas lietas – sākot no ļoti pikantas un dārgas apakšveļas un beidzot ar neparastām seksa rotaļlietām. Nesen krietnu uzmanību izpelnījās viņas jaunākais produkts - "Goop" piedāvājuma klāstu papildinājusi svece ar nosaukumu “Šis smaržo kā mana vagīna”. Sveces cena ir 78 dolāri (70 eiro).

Kā norāda Paltrova, viņas svecei ir “amizanta, jauka, seksīga un necerēti skaista smarža”, kurā jaušamas pelargoniju, bergamota, ciedra, Damaskas rozes un muskusa notis. Mājaslapā “Goop” teikts, ka šīs svecs mērķis ir noskaņot prātu fantāzijām, pavedināšanai un izsmalcinātam siltumam.

Šīs sveces mājaslapā pārdošanā vairs nav pieejamas, jo ir izpirktas. Tagad atliek vien pieteikties rindā, lai gaidītu, kad tās atkal tiks saražotas. Vai pirkt vietnē "eBay", kur tāda svece tiek piedāvāta par 250 dolāriem.

Kā atklājis parfimērs Duglass Litls, kas iedvesmojis Paltrovu radīt šo sveci, visas, visticamāk, esot izpircis... slavenais britu mūziķis Eltons Džons.

"Eltons Džons tās nopirka veselu lērumu," interneta portālam "The Cut" pastāstījis Litls. "Daudz. Nu tā, ka ļoti daudz. Viņš ir fans."