Līgava nevar sagaidīt kāzas un sarīko tās pati. Pārsteigums vīram

gallery icon
12
Trakā pasaule
2020. gada 29. janvāris, 06:54

Līgavai bija apnicis gaidīt, kad viņu precēs. Viņa slepus sarīkoja kāzas pati

Jauns.lv

Kanādiete Nikola Arneta nevarēja sagaidīt, kad līgavainis, kurš viņu bildināja pirms sešiem gadiem, visbeidzot saņemsies svinēt kāzas. Viņa nolēma mīļoto pārsteigt un ceremoniju sarīkot pati.

foto: mediadrumworld.com / Pauline Hol / Vida Press

Nekustamo īpašumu aģente Nikola Arneta (40) no Britu Kolumbijas, Kanādā, saderinājās 2014. gadā. Viņas partneris uzņēmējs Daniels (39) bildināja mīļoto, pasniedzot viņai savas vecmāmiņas laulības gredzenu. Bildinājums noticis bez liekas pompozitātes, turpat abu kopīgajās mājās.

Lai gan abi pauduši vēlēšanos pēc iespējas ātrāk sarīkot kāzas, viņi tā arī nav spējuši vienoties par niansēm, kādu redz savu lielo dienu. Kaut kas vienmēr bijis “ne tā” – te vieta, te laiks, te vēl simts un viens cits iemesls.

foto: mediadrumworld.com / Pauline Hol / Vida Press

“Mēs sapratām, ka īsti nevēlamies pašas kāzas, tas arī ir iemesls, kāpēc visu laiku tās atlikām. Mēs vēlējāmies būt precēti viens ar otru, bet mūsu prātos tās bija divas pavisam atšķirīgas lietas,” par to, kāpēc tā noticis, tagad secina jaunā sieva.

Pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem sarīkot kāzas Nikola nolēmusi visu ņemt savās rokās un sarīkot pārsteigumu savam nākamajam vīram 2019. gada decembrī. Līgava par savu nodomu pastāstījusi draudzenei, kura atzinusi, ka tā ir “lieliska doma”.

Nikolas plāns bija nosvinēt kāzas 1. janvārī, vienu dienu pirms viņas 40. dzimšanas dienas, kas bija 2. janvārī. Danielam neradās nekādas aizdomas par savas mīļotās plāniem, jo abi ik gadus rīko Jaungada ballīti radiem un draugiem, rīkojot “polārlāču peldi” okeānā.

foto: mediadrumworld.com / Pauline Hol / Vida Press

“Domājot par kāzām, mēs allaž gribējām, lai tās būtu ļoti vienkāršas, bet raksturīgas tikai mums. Tā es nonācu pie šāda plāna,” paskaidro Nikola. “Pirmkārt, tās bija pārsteigums, bet otrkārt, daļa no mūsu gada iemīļotākās dienas, kas bija gana īpaši un intīmi.”

Ar draugu un ģimenes atbalstu Nikolai izdevās noorganizēt ceremoniju nieka divu nedēļu laikā un par visu svinībām nepieciešamo nepārsniegt 3000 dolāru budžetu. Tajā pašā laikā viņai un pārējiem “sazvērestībā” iesaistītajiem izdevās veiksmīgi visus plānus noslēpt no Daniela.

Kā galveno aizsegu Nikola izmantoja savas 40. dzimšanas dienas svinības, attaisnojoties par dažādām citādi aizdomīgām rezervācijām, tajā skaitā ēdināšanas izdevumiem.

“Es rezervēju ceremonijas vadītāju, kas bija nepieciešams, pasūtīju ēdināšanu un Danielam pateicu – ‘Es šodien nevēlos neko gatavot pati. Nākamajā dienā ir mana 40. dzimšanas diena, tāpēc esmu nolēmusi rīkoties šādi.’ Visu, kas šķita mazliet neierasts, es novēlu uz savu jubileju.”

Jaungada dienā, kad 35 viesi bija sapulcējušies “Bonnie Brook” pludmalē, Nikola visbeidzot atklāja Danielam, ka šī ir viņu kāzu diena.

foto: mediadrumworld.com / Pauline Hol / Vida Press

“Man bija sagatavota kleita no draudzenes kāzām… Mūsu dēls bija gredzenu turētājs, bet divi brīnišķīgi draugi mums dziedāja un spēlēja ģitāru pirms ceremonijas.”

“Es piecēlos un pateicu, cik laimīga esmu, ka visi ir šeit sapulcējušies. Ka man šogad bija garš apņemšanos saraksts, kas jāīsteno… Ka bija kas tāds, ko mēs ar Danielu plānojām izdarīt jau ļoti sen, bet tā arī nekad neizdarījām, proti, neapprecējāmies.”
 
“Viņš mani filmēja, un šajā brīdī telefons izkrita Danielam no rokām. Viņš tikai lūkojās manī, muti atplētis. Pēc ceremonijas visi korī mums dziedāja Bītlu “When I’m 64” un tad mēs metāmies peldē okeānā."

Daniels atzīst, ka sievai pārsteigums izdevies. Viņš bijis sajūsmā par visu notiekošo un nevarot iedomāties “vēl perfektākas un jautrākas kāzu svinības”, kas tik labi piestāvētu viņiem abiem.

Tagad, kad kāzas ir aiz muguras, Nikola jau domā par medusmēnesi. Tiesa, šoreiz viņa nolēmusi, ka tam jābūt abu kopīgam plānam.