foto: Rojs Maizītis
"Šī Saeima ir ļoti kolorīta, sēžu laikā grūti iemigt, "- Raimonds Bergmanis par to, kāpēc deputāti iesnaužas
Raimonds Bergmanis.
Slavenības
2020. gada 27. janvāris, 13:19

"Šī Saeima ir ļoti kolorīta, sēžu laikā grūti iemigt, "- Raimonds Bergmanis par to, kāpēc deputāti iesnaužas

Jauns.lv

"Šī brīža Saeima ir ļoti kolorīta, un sēžu zālē ir grūti aizmigt," tā par deputāta darbu parlamentā saka Raimonds Bergmanis - bijušais aizsardzības ministrs.

Bergmanis, kas 13. Saeimā ir ierindas deputāts, viesojies telekanāla "STV Pirmā" raidījumā "Starp mums runājot", kur viņam nācās atbildēt uz jautājumu, kāpēc gan dažreiz parlamentārieši redzami iesnaudušies.

"Man arī tā ir gadījies," godīgi saka Bergmanis, atzīstot, ka iemidzis gan nav, bet "knābāt" esot sanācis. Tāpat bijušais svarcēlājs un spēkavīrs atzinis, ka reiz teju iesnaudies pie mašīnas stūres, braucot no Polijas. Labi, ka laikā paspējis nobremzēt.

"ŠĪ brīža Saeima ir ļoti kolorīta, dažādi ir šie uzstāšanās veidi. Visādā ziņā es esmu priecīgs, ka uz durvīm ir uzraksts "Nedrīkst ienest ieročus", jo tas varētu beigties kaut kā..." smaida Bergmanis.

Raimonds Bergmanis dzīvē

gallery icon
13

Visu sarunu šovu "Starp mums runājot" iespējams noskatīties otrdienas vakarā, telekanālā "STV Pirmā!". Studijā tiksies TV personība Ēriks Palkavnieks, aktrise Evija Krūze, uzņēmēja Linda Mūrniece, kā arī politiķis un spēkavīrs Raimonds Bergmanis.

Evija Krūze dalīsies niansēs par savām kāzām un atklās, kā šobrīd norit viņas un vīra kopdzīve. Linda Mūrniece studijā svinēs savu piecdesmito jubileju un stāstīs par savu jauno grāmatu. Raimonds Bergmanis iemācīs Ērikam Palkavniekiem pareizi pacelt 100 kilogramus smagu bruņurupuci un skaidros, kāpēc Saeimas deputāti reizēm darba laikā iemieg. Atklātas sarunas, negaidītas atzīšanās un lieliska izklaide vienīgajā sarunu šovā sievietēm "Starp mums runājot" – jau rītvakar, 28. janvārī plkst. 21:00, STV Pirmā.