foto: no "Instagram"
Reiniku ģimenē gaidāms pieaugums
Kuplā Reiniku ģimene, pie kuras aizvadītos Ziemassvētkus atzīmēja arī viņu ģimenes draudzene dejotāja Aleksandra Kurusova, kas pašlaik strādā Singapūrā. Rūta Reinika-Preisa savas aprises, būdama mazuļa gaidībās, fotografējoties piesegusi ar spilventiņu.
Slavenības
2020. gada 26. janvāris, 06:56

Reiniku ģimenē gaidāms pieaugums

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja Laura Reinika tēvs – grupas "Tērvete" mūziķis Artūrs Reiniks – žurnālam "Kas Jauns" atklājis, ka ģimenē būs gaidāms pirmais mazbērns.

Reiniku mīlas dzīve Latvijas šovbiznesa aizkulišu sekotājiem allaž bijis ievērības cienīgs notikums. Lauris ar nopietnām attiecībām nekad nav plātījies un, lai arī jau sasniedzis 40 gadu vecumu, šķiet, ar ģimenes plānošanu nesteidzas.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Lauris un Rūta Reiniki. Lauris jau šogad kļūs par onkuli.

Savukārt viņa māsa Rūta, kas savulaik arī bijusi vokāliste un piedziedātāja brālim, jau vairāk nekā piecus gadus ir attiecībās ar burātāju Jāni Preisu, kam no iepriekšējās laulības ir divas atvases. Nu pāris ne tikai mijis gredzenus un Rūta kļuvusi par precētu sievu, bet arī kļūs par māmiņu savam pirmdzimtajam mazulim.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Jānis un Rūta ir kopā jau vairākus gadus.

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Artūrs Reiniks saka – lai arī par šo notikumu ļoti priecājas, viņš un Reiniku ģimene respektējot meitas vēlmi neapspriest notikumus, pirms mazulis nav nācis pasaulē.

Ja iepriekš sociālos tīklos Rūta fanus lutināja ar bildēm, kur redzamas pāra kopbildes, tad tagad, esot mazuļa gaidībās, jauni viņu foto vairs nav manāmi. Par pārmaiņām privātajā dzīvē vien liecina uzvārda maiņa sociālās saziņas tīklā "Facebook", kur viņa nomainījusi uzvārdu un tagad atrodama kā Rūta Reinika-Preisa.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!