Avārijā cietuši populārās šlāgergrupas "Apvedceļš" mūziķi. Grupa atceļ koncertus
Grupas “Apvedceļš” mūziķi Jānis Krūmiņš (no kreisās) un Armands Leimanis, atgriežoties no koncerta, cietuši satiksmes negadījumā.
Slavenības

Avārijā cietuši populārās šlāgergrupas "Apvedceļš" mūziķi. Grupa atceļ koncertus

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē – 14. novembrī – atgriežoties no koncerta Alūksnē, autoavārijā iekļuvuši populārās šlāgergrupas “Apvedceļš” mūziķi, kuri pēc satiksmes negadījuma nogādāti slimnīcā.

Avārijā cietuši populārās šlāgergrupas "Apvedceļš"...

“Naktī no piektdienas uz sestdienu mājupceļā no kārtējās spēles, grupas “Apvedceļš” mūziķi Jānis Krūmiņš un Armands Leimanis, kā arī viņu šoferis, cieta satiksmes negadījumā. Tādēļ grupas visas novembra spēles un, ļoti iespējams, arī decembra spēles tiek atceltas. Atvainojiet par neparedzamo apstākļu sagādātajām neērtībām! Bet tikmēr puišiem un šoferītim vēlam drīzu atlabšanu! Varam visus nomierināt, ka jau ir labāk un nav tik traki, kā pirmajā brīdī varbūt izklausās,” vēstīts grupas Draugiem.lv lapā.

Grupa “Apvedceļš” dibināta Smiltenē 2000. gada rudenī, kopā sanākot Armandam Leimanim un Jānim Krūmiņam. Šī apvienība ātri kļuva populāra visā Latvijā, “Apvedceļš” saņēmis arī Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu nominācijā „Labākais šlāgermūzikas albums” par 2011. gadā iznākušo albumu “Durvis uz vasaru”.

“Apvedceļš” – “Zemenes”

Grupa “Apvedceļš”, kuras solists ir Jānis Krūmiņš.

Grupa "Apvedceļš"

Grupa “Apvedceļš”, kuras solists ir Jānis Krūmiņš.

Kasjauns.lv/Foto: Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva