Komēdijseriāla “Terapeite bez grāda” prezentācija

Jaunā pašmāju komēdijseriāla “Terapeite bez grāda” prezentācija.

gallery icon
44
TV
2020. gada 24. janvāris, 08:59

FOTO: jautrā gaisotnē prezentēts Intara Rešetina veidotais jaunais komēdijseriāls “Terapeite bez grāda”

Jauns.lv

Ceturtdien, 23. janvārī, notika jaunā pašmāju komēdijseriāla “Terapeite bez grāda” prezentācija.

Zvaigžņots aktieru ansamblis un gaumīgs humors - tā seriālu raksturo tā veidotāji.

Vai iespējams visas dzīves problēmas atrisināt trīs minūšu laikā? Vai izgāzusies finansiste var kļūt par terapeiti un eksperti visos attiecību jautājumos? Protams! Jo internetā iespējams viss! Uz tik intriģējošas nots pie skatītājiem nonāks jaunais režisora Intara Rešetina veidotais komēdijseriāls “Terapeite bez grāda”, kas būs arī viņa debija kino lauciņā.

Seriāls lietotnē "Shortcut" būs skatāms jau no pirmdienas, 3. februāra, bet televīzijā sievietēm “STV Pirmā!” pirmizrādi piedzīvos ceturtdien, 6. februārī, plkst. 21.25. Galvenajās lomās varēs redzēt iemīļotus aktierus: Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu, Lauri Subatnieku, Akvelīnu Līvmani, Jurģi Spulenieku un Mariku Šmuksti. Seriālā piedalīsies arī Dita Lūriņa, Rēzija Kalniņa, Agnese Zeltiņa, Ģirts Krūmiņš, Mārtiņš Meiers un citi aktieri, kā arī sabiedrībā zināmas personības, tostarp Intars Busulis un Markus Riva.

"Terapeite bez grāda” oriģinālo versiju ar nosaukumu “Web Therapy” veidojusi kulta seriāla “Draugi” aktrise Lisa Kudrova un tas pasaulē iemantojis plašu popularitāti. Seriāla centrā ir izbijusi uzņēmēja Sabīne Roziņa (Ilze Ķuzule-Skrastiņa), kura kļūst par konsultanti it visos attiecību jautājumus. Sekss, nauda, nākotne – trīs minūšu “online” terapijā viņa piedāvā atrisināt it visas problēmas! Sabīnei klientu netrūkst, taču, kā tas bieži mēdz gadīties, terapeite arī pašas dzīvi – attiecības ar vīru Andri (Lauris Subatnieks) un ekscentrisko māti Annu (Akvelīna Līvmane) risina uz pacientu rēķina.

Seriāla režisors Intars Rešetins atklāj, ka viņa mērķis ir radīt gaumīgu, augstas kvalitātes un teicamas aktierspēles sinerģiju, kas rezultētos smaidošos skatītājos otrpus ekrāniem. “Terapeite bez grāda” ir labas gaumes, humora un izcilu aktieru piesātināts. Un tie ir būtiski priekšnoteikumi, kādēļ uzņemos režisora pienākumus tā adaptācijai. Protams, apzinos - lai tiktu pie patiesā žanra viegluma, dinamikas un mazliet īpatnējā humora, nāksies ne vienu vien pudu sāls izēst. Komēdijžanrs nav tas vieglākais un šis seriāls ir īpaši paciets rieksts, kas no aktieriem prasa milzu pielāgošanās spējas un improvizāciju. Taču ar prieku metos šajā izaicinājumā -  esmu gatavs pārbaudīt savu skilu un, esot pie seriāla “grožiem”, debitēt kino lauciņā. Turiet īkšķus, mēs jau nākam!” saka Intars Rešetins, piebilstot, ka seriāls savā ziņā paver iespēju skatītājiem ieraudzīt to problēmu loku, kas skar mūs ikvienu, un, iespējams, rast atbildes arī uz sev interesējošiem jautājumiem.