foto: AP/Scanpix
Negaidīti piekto reizi apprecējusies Pamela Andersone
Džons un Pamela tagad ir precēts pāris.
Slavenības
2020. gada 22. janvāris, 12:35

Negaidīti piekto reizi apprecējusies Pamela Andersone

Jauns.lv

Negaidīti apprecējusies slavenā modele un aktrise Pamela Andersone - viņa teikusi jāvārdu Holivudas filmu producentam Džonam Petersam.

52 gadus vecā Andersone un 74 gadus vecais Peterss gredzenus mijuši glaunā un itin slepenā ceremomijā Malibu.

Andersone un Peterss bija pāris pirms daudziem, daudziem gadiem, bet abu attiecības neko ilgi gan neturpinājās. Bet beidzamo mēnešu laikā viņi atjaunojuši attiecības, un sapratuši, ka ir vērts pat dzīvot laulāta pāra statusā. "Pasaulē ir daudz skaistu sieviešu. Bet es 35 gadus esmu gribējis tikai Pamelu," tā atzīst Peterss, kas ar Andersoni savulaik iepazinās slavenajā "Playboy" villā.

Gan Andersonei, gan Petersam šī ir piektā laulība. Pamelas vīru "sarakstā" ir mūziķi Tomijs Lī un Kid Rock, kā arī pokera spēlmanis Riks Solomons, ar kuru pie altāra aktrise devās pat divas reizes.

Pamela Andersone atkal filmējas „Pludmales patruļas” sarkanajā peldkostīmā

gallery icon
51

Par Petersa mīlas dzīvi zināms krietni mazāk - viena no viņa sievām bijusi aktrise Lesija Anna Vorena, septiņdesmitajos gados producents ticies arī ar Bārbru Streizandi. Džons ir itin ietekmīgs Holivudas producents - viņa kontā ir gan "Zvaigzne ir dzimusi", gan "Betmens", gan "Ali".