Lietus pabojā iespēju prominencēm izrādīt savus jaunos tērpus. FOTO
Veselības ministrs Guntis Belēvičs ieradās ar savu mīļoto sievieti, veselības ministra biroja vadītāju Ingu Štāli. Pēc novērojumiem, Ingai bija visīsākais mētelītis.
Slavenības
2015. gada 18. novembris, 19:43

Lietus pabojā iespēju prominencēm izrādīt savus jaunos tērpus. FOTO

Jauns.lv

Rīgā valdošais lietus mazliet patraucēja prominencēm, politiķiem, sabiedriskajiem darbiniekiem un ārvalstu vēstniekiem Latvijas 97. dzimšanas dienā kārtīgi izrādīt savas jaunās štātes. Uz svinīgo koncertu aicinātie viesi bija pucējušies ne pa jokam, bet tāpat lielākā uzmanība šoreiz tika pievērsta lietussargiem.

Uz koncertu ieradās Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu, kā arī eksprezidenti Vaira Vīķe-Freiberga, Valdis Zatlers un Guntis Ulmanis ar dzīvesbiedrēm. Tāpat pasākumā klāt bija Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece un premjere Laimdota Straujuma, kā arī bijušās spīkeres Ingrīda Latimira un Ilga Kreituse ar vīru. Bijušais premjers Andris Bērziņš ieradās viens, bet ekspremjers Aigars Kalvītis līdzi bija ņēmis sievu Kristīni.

Latvijas aktierus pārstāvēja Artūrs Skrastiņš ar sievu Ilzi Ķuzuli- Skrastiņu, Normunds Laizāns ar dzīvesbiedri. Koncertā klāt bija arī Nacionālo Bruņoto spēku komandieris Raimonds Graube, virkne ministru, ieskaitot Ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču, labklājības ministru Uldi Auguli, veselības ministru Gunti Belēviču. Īpaša bija tieslietu ministra Dzintars Rasnača ierašanās. Viņš pie Nacionālā teātra parādījās kopā ar savu jauno draudzeni Aldu Ozolu. Ja Alda neslēpās, tad Dzintars maskējās aiz lietussarga un nekādi negribēja tikt iemūžināts.

Koncertu noklausījās arī vairāki Saeimas deputāti ar kundzēm. Ieradies bija arī skandalozākais tautas priekšstāvis Artuss Kaimiņš. Šoreiz viņš bija viens.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders, Eduards Paņičevs