Slavenības
2020. gada 3. janvāris, 17:43

VIDEO. Anna Kurņikova parāda, kā paaugušies viņas dvīņi

Jauns.lv

Bijusī krievu tenisiste Anna Kurņikova (38), kura jau daudzus gadus dzīvo ASV, savā „Instagram” blogā padalījusies ar mīlīgu video. Tajā var redzēt viņas un dziedātāja Enrikes Iglesiasa kopīgos bērnus – dvīņus Nikolasu un Lūsiju. Pavisam nesen, 16. decembrī, bērni nosvinējuši otro dzimšanas dienu.

View this post on Instagram

#happynewyear #сновымгодом 🎈

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Video ierakstā Annas Kurņikovas un Enrikes Iglesiasa bērni skrien žoga virzienā, kas viņiem aizšķērso tālāko ceļu. Spriežot pēc video ieraksta, šos kadrus uzņēmusi Nikolasa un Lūsijas mamma.

Anna Kurņikova savulaik uzstādīja nebijušu rekordu. Viņa bija pati jaunākā krievu tenisiste, kura piedalījusies olimpiskajās spēlēs. Anna startēja Atlantā tālajā 1996. gadā. Tolaik sportistei bija vien 15 gadu.

Anna Kurņikova "Instagramā"

gallery icon

Īpaši ievērojamas uzvaras Kurņikova savas tenisistes karjeras laikā tā arī neieguva. Taču viņa divas reizes pārī ar šveicieti Martinu Hingisu uzvarēja Austrālijas atklātajā čempionātā tenisā.

Kurņikova jūsmo par mīļoto skatītāju pūlī

gallery icon

Anna Kurņikova jau daudzus gadus dzīvo civillaulībā ar spāņu dziedātāju Enriki Iglesiasu.

Latino popzvaigzne Enrike Iglesiass uzstājas Rīgā

Latino popzvaigznes Enrikes Iglesiassa koncerts 2014. gada 7.decembrī.

gallery icon

Vēl līdz pat šai dienai neviens droši nezina, vai Kurņikova un Iglesiass ir precēts pāris arī likuma priekšā. Interesanti, ka arī tad, kad Anna 2017. gada decembrī laida pasaulē dvīņus, pat dedzīgākie fani bija ārkārtīgi pārsteigti. Viņi nenojauta, ka bijusī tenisiste ir māmiņas cerībās.