foto: SplashNews.com/ Vida Press
Restorāna īpašnieks Kanādā atsakās apkalpot princi Hariju un hercogieni Meganu
Saseksas hercogiene Megana un princis Harijs.
Slavenības
2019. gada 30. decembris, 15:55

Restorāna īpašnieks Kanādā atsakās apkalpot princi Hariju un hercogieni Meganu

Jauns.lv

Nebūt ne visi kanādieši ir priecīgi uzņemt augstus viesus.

Savās Ziemassvētku brīvdienās hercogiene Megana, princis Harijs un viņu dēls Ārčijs cenšas dzīvot tik ikdienišķu dzīvi, cik vien tas iespējams. Viņi dodas pastaigās, aprunājas ar vietējiem iedzīvotājiem, apmeklē kafejnīcas un restorānus. Ar pēdējo no tiem gan jaunajai ģimenei radies neparedzēts un ne visai patīkams starpgadījums.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Saseksas hercogi ar dēlu Ārčiju.

Saseksas hercogu pāris vēlējies papusdienot populārajā restorānā “Deep Cove Chalet”, kur pasniedz ēdienus, kas gatavoti no jūras produktiem. Pāris aizsūtījis savus miesassargus, lai viņi norezervētu galdiņu. Taču restorāna saimnieks Pjērs Kofels pieklājīgi, taču nelokāmi noraidījis karaliskā pāra lūgumu.

Par to kanādiešu laikrakstam “Vancouver Sun” pastāstījusi saimnieka sieva Beva, kas ir restorāna līdzīpašniece. Kā atklājies, Saseksas hercogu pāris nav pieņēmis atteikumu un personīgi piezvanījis Pjēram, nestādoties priekšā, kas zvana. Saimnieks gan tūlīt pat sapratis, ar ko viņam ir runa, un paskaidrojis situāciju: viņa restorāns nevar garantēt drošību tik augstām personām, un tāpēc nevēlas riskēt.

“Kā jūs uzzinājāt, kas zvana?” – Saseksas hercogu pārsteiguma pilno jautājumu citē restorāna saimnieka sieva Beva Kofela. “Nebija grūti to uzminēt,” atbildējis Pjērs. Restorāna “Deep Cove Chalet” īpašnieki atzīst, ka nav vēlējušies būt rupji pret savas valsts viesiem, bet viņi pirmkārt raizējušies par karaliskā pāra drošību. “Cerams, viņi varēs atpūsties kādā tam daudz piemērotākā vietā,” norādījusi Beva.

Hercogiene Megana iziet sabiedrībā „saderināšanās kleitā” un ar stilīgu somiņu

gallery icon
14

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24