foto: Twitter
Zilonis, sivēns un suns Krasnojarskā sarīko pašu skumjāko ballīti pasaulē
Trakā pasaule
2019. gada 29. decembris, 06:38

Zilonis, sivēns un suns Krasnojarskā sarīko pašu skumjāko ballīti pasaulē

Jauns.lv

Krievijas pilsētā Krasnojarskā aktieri, kas saģērbušies ziloņa, sivēna un suņa kostīmos, sniedza priekšnesumu, kas jau nodēvēts par “visskumjāko ballīti uz mūsu planētas”.

“Bijušajā Universitātes parkā katru vakaru notiek šādas diskotēkas, uz kurām neviens neatnāk,” vietnē VK pastāstījis vietējais iedzīvotājs Andrejs Kočkuns. Viņš sociālajos tīklos publiskojis ziloņa, sivēna un suņa kostīmos pārģērbto cilvēku uzstāšanos. Video fragmentā redzami daži garāmgājēji, viens no viņiem mazliet piedejo, taču deju grīda pie skatuves ir tukša. Uz tās nav neviena cilvēka.

foto: Twitter

“Twitter” lietotājs ar vārdu me_broosnica pārmontējis lielo zvēru uzstāšanos un oriģinālo mūziku nomainījis ar dziedātājas Lunas dziesmu “Skumjā deja”.

Lapas “Es dzīvoju Krasnojarskā” veidotāji aicinājuši VK lietotājus atbalstīt dejojošos zvērēnus. Redzot šādu ziņu, Krasnojarskas iedzīvotāji komentāros sākuši interesēties, kur notiek šīs uzstāšanās, kā arī apsolījuši aiziet uz “pašus skumjāko ballīti”, lai tur padejotu.

Vietējais iedzīvotājs Andrejs pastāstījis radio stacijas “Runā Maskava” darbiniekiem, ka deju grīda atrodas uz saliņas pie Jeņisejas upes. Pēc viņa teiktā, šī nav “pārāk veiksmīgi izvēlēta vieta” faniem, kas ieradušies uz daiļslidošanas čempionātu, kas notiek šajā pilsētā no 24. decembra līdz 29. decembrim. “Šī ir cilvēku maz apmeklēta vieta, parks ir diezgan pamests.”