foto: no "Instagram"
"Gluži kā dvīņi!" - fani sajūsmā par Elizabetes Hērlijas un viņas dēla Ziemassvētku foto
Uzreiz tā grūti pateikt, kurš ir kurš, vai ne?
Slavenības
2019. gada 27. decembris, 07:22

"Gluži kā dvīņi!" - fani sajūsmā par Elizabetes Hērlijas un viņas dēla Ziemassvētku foto

Jauns.lv

Pazīstamā angļu aktrise Elizabete Hērlija un viņas dēls Demjens saviem sekotājiem sociālajos tīklos, neko ļaunu nedomājot, novēlēja priecīgus Ziemassvētkus, taču interneta komentētāji nekavējoties metās apspriest, cik viņi abi ir līdzīgi!

Elizabete Hērlija un Demjens kopā pavada Ziemassvētkus, un aktrises 17 gadus vecais dēls abu kopbildi atrādījis sociālās saziņas tīklā "Instagram", kur viņam ir 47 tūkstoši sekotāju. Un lielākā daļa nevis tāpat novēlēja priecīgus svētkus abiem Hērlijiem, bet metās apspriest, cik abi ir līdzīgi.

54 gadus vecā Hērlija, bijusī modele un aktrise, un viņas dēls abi galvā vilkuši vienādas melnas ziemas cepures, Demjens savu vēl  izgreznojis ar rotājumiem. Pār abu pleciem vijas identiskas brūnas matu lokas, Demjens nedaudz smīn, bet Elizabete žilbina savu modeles smaidu. Un izskatās, tieši viņa šo pašiņu arī ir uzņēmusi.

"Priecīgus Ziemassvētkus," foto parakstījis Demjens, pievienojot eglītes un sirsniņas emocijikonas.

Komentāri šim ierakstam biruši kā no pārpilnības raga. "Jūs izskatāties kā daiļi dvīņi!" saka viens. "Dvīņi. Kā kāds cilvēks var būt tik PERFEKTS," raksta cits.

Demjens ir Elizabetes Hērlijas un amerikāņu uzņēmēja un kinoproducenta Stīva Binga dēls. Nekādas ilgās attiecības gan Hērliju un Bingu nav vienojušas. 2001. gadā aktrise pavēstīja, ka ir bērna gaidībās un mazuļa tēvs esot Bings, kurš to noliedza. Taču tika veikts DNS tests, kas pierādīja, ka uzņēmējs tomēr ir Demjena tētis.

Elizabetes Hērlijas dēlam Demienam „Versace” žakete ar drošības adatām

gallery icon
7