Olgas Buzovas koncerts "Arēnā Rīga"

2019. gada 22. decembrī "Arēnā Rīga" uzstājās krievu popmūzikas zvaigzne Olga Buzova.

gallery icon
48
Mūzika
2019. gada 23. decembris, 13:59

FOTO: "Arēnā Rīga" dzied un danco krievu šovbiznesa spilgtā zvaigzne Olga Buzova

Jauns.lv

Svētdien, 22. decembrī, "Arēnā Rīga" koncertu sniedza krievu popzvaigzne Olga Buzova, kas gan sanākušos latviešu mēlē sveica, gan atzinās galvaspilsētai mīlestībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Buzovai, kas ir arī TV raidījumu zvaigzne, slavu guvusi kā realitātes šova "Dom 2" dalībniece, pēcāk arī vadītāja, Rīgas koncerts bija pēdējais šogad. Un tāpēc īpašs. Pusotru stundu ilgajā koncertā, ko lūkoja ap diviem tūkstošiem sanākušo, netrūka ne deju, ne video projekciju, ne līksmu un sentimentālāku dziesmu.

Buzova pati, pavaicājusi skatītājiem, kā tad vajadzētu sasveicināties, atkārtoja viņu saukto "Labvakar!", kā arī atzinās Rīgai mīlestībā, atgādinot, ka viņas radinieki dzīvo Lietuvā, tāpēc bērnībā bieži viesojusies Latvijā. Protams, sveica visus arī Jaunajā gadā, novēlot veselību un mīlestību.

Rīgu gan Buzovai apskatīt īsti neizdevās - pēc koncerta dziedātāja uzreiz devās uz viesnīcu, bet jau pēc dažām stundām brauca uz lidostu, lai trauktos mājup. Un vēlreiz pateicās visiem saviem atbalstītājiem, ievietojot vēstījumu "Instagram".