Izdevniecība "Rīgas Viļņi" sveic labākos

Izdevniecības "Rīgas Viļņi" gada balle 2019. gadā.

gallery icon
57
Slavenības
2019. gada 23. decembris, 09:35

Zvaigznes sveic zvaigznes - "Rīgas Viļņi" sumina labākos profesionāļus

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar krāšņu ceremoniju kultūras un izklaides centrā "Hanzas perons" izdevniecība "Rīgas Viļņi" atskatījās uz aizvadīto gadu un sumināja savus labākos profesionāļus – žurnālistikas zvaigznēm balvas pasniedza Latvijas sporta, mūzikas un kultūras dzīves zvaigznes.

Izdevniecība "Rīgas Viļņi" – tie ir 16 visdažādākie žurnāli visai ģimenei, četras modernas un azartiskas avīzes un viens no vadošajiem nacionālo ziņu portāliem Latvijā. Un ik gada nogalē, lai izceltu labākos no labākajiem, tiek rīkota izdevniecības gada balle.

Tajā šoreiz par mūziku rūpējās grupa Mārča Auziņa vadībā, pasākumu vadīja Edgars Bāliņš un Rūdolfs Kugrēns, kā viesmākslinieki uzstājās "Astro’n’out", MESA, Dons, Ralfs Eilands, "Instrumenti", balvas gada labākajiem profesionāļiem pasniedza tādas Latvijas zvaigznes kā Ralfs Eilands, Anatolijs Kreipāns, Reinis Sējāns un Jānis Šipkēvics, Aija Auškāpa, Jānis Vimba, Māra Upmane-Holšteine, Ansis Pūpols, MESA, Jānis Krīvēns, Dons, Aļona Ostapenko, bet svinību neoficiālajā daļā kārtīgu ballīti iegrieza dīdžejs Toms Grēviņš.

Lūk, izdevniecības "Rīgas Viļņi" plašais kolektīvs – savas jomas profesionāļi!

foto: Mārtiņš Ziders