Tīņu filmu zvaigzne pirmizrādes laikā dzer alkoholu. FOTO
Dženifera Lorensa, kura nesen atzīta par savas paaudzes izcilāko aktrisi, var atļauties iztukšot amerikāņu viskija burbona graķīti turpat uz sarkanā paklāja.
Slavenības
2015. gada 22. novembris, 14:50

Tīņu filmu zvaigzne pirmizrādes laikā dzer alkoholu. FOTO

Jauns.lv

Tīņu mīlule, Holivudas aktrise Dženifera Lorensa (25), kas atveidojusi galveno lomu franšīzē „Bada spēles” („Hunger Games”), neatteicās no alkohola glāzītes iztukšošanas esot uz sarkanā paklāja.

Dženifera Lorensa, kas 2012. gadā saņēma „Oskara” balvu par lomu filmā „Silver Linings Playbook” („Mans puisis – psihs”), šobrīd kopā ar citiem kolēģiem aktīvi reklamē franšīzes „Hunger Games” („Bada spēles”) noslēdzošo daļu.

Pirms filmas pirmizrādes Ņujorkā Dženifera pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja jutekliskā un daļēji caurspīdīgā melnā vakartērpā, ko darinājis zīmols „Schiaparelli”. Zem tā aktrise bija uzvilkusi melnu mežģīņu krūšturi, šādi piešķirot koptēlam devu pikantuma.

Lorensa neatteica interesentiem arī intervijas, viena no kurām beidzās ļoti neparasti. Telekanāla MTV personība Džoss Horovics piedāvāja Dženiferai kopā ar viņu iztukšot glāzīti burbona. Aktrise no šī piedāvājuma neatteicās!


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press