Stafecka pārsteidz ar akrobātiskiem trikiem, uzvarot "Izklausies redzēts" pusfinālā! FOTO
Nedēļas laikā sagatavot šādu priekšnesumu ir liela meistarība. Antra Stafecka, šova “Izklausies redzēts” finālā iejūtoties Pink tēlā, pierādīja, ka viņai pa spēkam ir arī akrobātiski triki!
2015. gada 22. novembris, 22:50

Stafecka pārsteidz ar akrobātiskiem trikiem, uzvarot "Izklausies redzēts" pusfinālā! FOTO

Jauns.lv

Šova “Izklausies redzēts” otrā sezona tuvojas noslēgumam un kļuvuši zināmi tie četri dalībnieki, kas pēc nedēļas cīnīsies par uzvaru. Bet šīs svētdienas vakarā pusfinālā triumfēja Antra Stafecka, kas atveidoja dziedātāju Pink.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pusfinālā dalībnieki iejutās šādos tēlos: Andris Ābelīte bija Bono no grupas “U2”, Elza Rozentāle – Sia, Jānis Auzāns – The Tokens, Antra Stafecka – Pink, Annija Putniņa – Sara Braitmena, Ieva Pļavniece – Laiza Minelli, Atis Zviedris – Fredijs Merkūrijs un Kristaps Rasims – Megana Trainore.

Šova pusfinālā dalībniekus vērtēja Jānis Šipkēvics, Jana Duļevska, Lauris Subatnieks un Guntars Račs, kas, tāpat kā paši dalībnieki par vislabāko atzina Antru Stafecku un viņas akrobātisko priekšnesumu, atveidojot dziedātāju Pink. Ne mazāk aizkustinošs bija Elzas Rozentāles kā Sia priekšnesums, kuru gan vairāk “iznesa” mazā dejotāja, bet trešo vietu ieguva Atis Zviedris. Viņa Fredijs Merkūrijs patiešām bija līmenī!

Līdz ar to kļuvuši zināmi tie dalībnieki, kas finālā cīnīsies par uzvaru. Fināla dalībniekus noteica žūrijas un dalībnieku balsojumu kopvērtējums līdzšinējos 9 raidījumos. Lūk, finālisti: Kristaps Rasims, Antra Stafecka, Elza Rozentāle un Ieva Pļavniece. Pārējie dalībnieki šova finālā uzstāsies kā viesmākslinieki, bet šova uzvarētāju noteiks tikai un vienīgi skatītāju telefona balsojums.

Kasjauns.lv/Foto: Toms Norde (TV3)